Mit sportoljak ha azt szeretném hogy meglátszana, hogy fogytam és nem a mérleg mutatná?
1 hónapom van körübelül fogyni...lesz egy modellválogatás ahova behívtak és én sajnos mindig a fenekemre és a lábamra hízok :S milyen diétát kövessek illetve mit sportoljak?
tudom hogy sikerülni fog
1 hónap az azért elég sok...:)
Ugrókötél, futás... Futásban az a jó, hogy tényleg mindenhonnan fogysz! :) Csak vizet igyál és abból is naponta 2-3 litert. Natúr csirke mell salival a legjobb ebédnek! Este 6 után ne egyél. Sok zöldség és gyümölcs! Ha nassolni szeretnél Túró rúdi vagy fagyi, de azokból is ritkán :) Sok sikert! Én így eszem, remélem segít valamennyit.
Reggeli: valamilyen gyümölcs, vagy joghurt. De lehet egy szelet barna kenyér tea vajjal és egy szelet húsival plusz tea vagy kávé de cukor nélkül!
10 órai: Most is valami könnyűt. Joghurt, gyümi.
Ebéd: Egy natúr csirke vagy pulyka mell szelet salátával vagy barna rizzsel. Hal is jöhet!
Uzsi: Ilyenkor lehet nasizni picit! és ilyenkor ajánlott sportolni is. Naponta legalább 30 percet fordíts erre! Nagyon fontos. A napi 5 étkezés is szükséges, mert a szervezeted kevésbé raktározza el a dolgokat. Ha keveset eszel megijed a szervezet, hogy mikor kap utoljára kaját és azonnal mindent eltesz félre.. :D és ilyenkor jobban hízunk mint szeretnénk :S:S
Vacsi: Valami lazát, leves, joghurt, gyümölcs saláta.
Bocsi a sok írásért, de igyekeztem minden hasznos dolgot leírni sok sikert! Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!