Miért van az, hogy a "gyúrást" követő napon a mérleg már fél kg-mal többet mutat?
Figyelt kérdés
Tuti nem lehet izom, víz vagy mi az ? Mindig ugyanabban az időpontban mérem magam, zsír nem hiszem hogy lehet, mert nem sokkal eszem többet és csak normális kajákat nem pedig hamburger meg mindenféle ilyen sz*rokat eszem!
A gyúrást azért tettem idézőjelbe mert nem szeretem ezt a kifejezést!
15/F
2010. márc. 11. 15:34
1/8 anonim válasza:
A testsúly általában 0.5-1 kg-t ingadozik. Lehet, hogy amikor mérted a súlyod, éppen akkor ettél, és nem voltál wc-n, vagy fordítva.
2/8 A kérdező kommentje:
Olyankor szoktam mérni magam, amikor reggel felkelek elmegyek a fürdőbe,fogat mosok,WC-re megyek és utána állok a mérlegre, még csak nem is iszom vagy eszem semmit.
2010. márc. 11. 15:54
3/8 General válasza:
Ezért szoktam én csak edzésnek hívni.:)
Nekem van úgy, hogy akár 1 kg is van két napi mérés között. Ez nem jelent semmit.
4/8 anonim válasza:
Edzés közben/után szoktál inni? :P
5/8 A kérdező kommentje:
Szoktam inni utána, de csak olyan fél litert kb. nem nagyon szomjazok meg.
2010. márc. 11. 18:03
6/8 anonim válasza:
Jó neked, :D nekem edzés után másfél liter minimum lemegy.
7/8 anonim válasza:
minél többet isztok annál jobb.60 kg-os embernek napi 3-4 liter vizet kéne meginnia
8/8 anonim válasza:
ezt csak egy dologgal lehet magyarázni:
rossz a mérleged:)
és ezek szerint , nem vagy egyedül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!