Bicajozással hogy s mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:35
2/7 A kérdező kommentje:
bicikli
2010. ápr. 8. 17:13
3/7 anonim válasza:
a testvérem egy hónap alatt 10 kg-t fogyott! De nem ugy hogy na tekerjünk egyet hanem ő erővel de nem méreggel biciklizett naponta 30km-t ami elég kemény állandóan sprintelt! Nagyon le akart fogyni és nem adta fel! Nekem valahogy sehogy se megy! Bár nem is erőltetem! Én csak lazán suliba meg vissza!
4/7 anonim válasza:
hogyne lehetne! csak ahogy az elöttem iro irta keményen kel edzeni. hát hogy hogy?.D minden nap keményen edzel annyit amennyit csak birsz. ha már unod a biciklit a futással felváltva lehet csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
egy héten hányszor? és hány óra bicikli?
2010. ápr. 8. 19:16
6/7 anonim válasza:
17:43 as vagyok! a Tesvérem hetente 7 szer vagyis minden nap! Hány óra? Hát az elején kevesebbet amennyit bírsz amikor jól megy akkor egy óra hosszát! a testvérem az elején egy óra - másfél óra alatt biciklizte le a 30-at amikor jól ment és a gondija is nagyon jó volt akkor 30 perc sőtt!
7/7 A kérdező kommentje:
a tesod hány kgval kezdte ezt?
2010. ápr. 8. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!