16éves lány vagyok. És heti 2x-4x szoktam súlyzózni járni. Tényleg túlzásba viszem a súlyzózást? Lehet tőle vmi bajom?
Szerintem nem sok sem az idő, sem a súly. Talán az egész együtt... nem árt neked, de az előfordulhat, hogy rendesen megizmosodsz tőle - férfiasan nézel majd ki. De van, aki ezt szereti.
Megszakadni nem fogsz, nem olyan nehezek ezek a súlyok. Ha nem szedsz semmi szert, akkor pedig a melled is megmarad és a leendő gyerekeddel sem lesz semmiféle gond. Ha diétázol, arra figyelj, hogy azért maradjon rajtad valami zsír, mert az kell ahhoz, hogy gyereked lehessen.
Tök jól mondta az előttem szóló, esetleg annyiban tudnam kijavitani, hogy nem egy bizonyos sulyfelesleg, hanem egy bizonyos bmi szazalek kell ahhoz, hogy gyereket tudj szülni. (testzsirszazalek)
Nagyon jó, hogy ilyen sokat mozogsz, és fontos az egészséged, szerintem vagy már olyan nagy, hogy eldöntsd mennyit bír el a szervezeted, én is azt javaslom, hogy ne szedj mellé semmit.
Kellemes napot!
Köszi, mostmár akkor megnyugodtam, h ezzel nem árthatok magamnak. Am nem szedek smit se..és nm is tervezem..És még vn rajtam husika, tehát azzal sinc sgond 164cm és 53kilo vok..régen 50voltam..de miota ennyit edzek azota töb lettem..Meg am olyat szoktam h kint a diofán fejjel lefele csüngök..és ugy felűlések..remélemhasználnak is vmit:D ár tuti..mert elég nehéz:)
És köszi mindent, péntken már nyugodtan megyek kondizni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!