Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16éves lány vagyok. És heti...

16éves lány vagyok. És heti 2x-4x szoktam súlyzózni járni. Tényleg túlzásba viszem a súlyzózást? Lehet tőle vmi bajom?

Figyelt kérdés
általába fekvenyomás..20kilot..20assával, és összesen 100x. Meg van egy olyna amikor a rudat a hát mögé kell húzni..azt 10kiloval szoktam..30-30-30-10esséval, és szintén 100x Emellett még futok is meg a többi "női"gépen is vagyok..felűlést is csinálok..de az érdekelne h árt e h ennyit súlyzozok..Mert anyu azzal ilyesztget h megszakadok, v h nem lehet majd gyerekem(és én 4gyereket szeretnék majd..) Ha tényleg nem jo akkor mit javasoltok, mit csináljak másképp?
2008. szept. 24. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok sem az idő, sem a súly. Talán az egész együtt... nem árt neked, de az előfordulhat, hogy rendesen megizmosodsz tőle - férfiasan nézel majd ki. De van, aki ezt szereti.

Megszakadni nem fogsz, nem olyan nehezek ezek a súlyok. Ha nem szedsz semmi szert, akkor pedig a melled is megmarad és a leendő gyerekeddel sem lesz semmiféle gond. Ha diétázol, arra figyelj, hogy azért maradjon rajtad valami zsír, mert az kell ahhoz, hogy gyereked lehessen.

2008. szept. 24. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Tök jól mondta az előttem szóló, esetleg annyiban tudnam kijavitani, hogy nem egy bizonyos sulyfelesleg, hanem egy bizonyos bmi szazalek kell ahhoz, hogy gyereket tudj szülni. (testzsirszazalek)

Nagyon jó, hogy ilyen sokat mozogsz, és fontos az egészséged, szerintem vagy már olyan nagy, hogy eldöntsd mennyit bír el a szervezeted, én is azt javaslom, hogy ne szedj mellé semmit.

Kellemes napot!

2008. szept. 24. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi, mostmár akkor megnyugodtam, h ezzel nem árthatok magamnak. Am nem szedek smit se..és nm is tervezem..És még vn rajtam husika, tehát azzal sinc sgond 164cm és 53kilo vok..régen 50voltam..de miota ennyit edzek azota töb lettem..Meg am olyat szoktam h kint a diofán fejjel lefele csüngök..és ugy felűlések..remélemhasználnak is vmit:D ár tuti..mert elég nehéz:)

És köszi mindent, péntken már nyugodtan megyek kondizni:)

2008. szept. 24. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Max izomláz. jókis csaj lehetsz...
2008. szept. 30. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:
:) köszii
2008. szept. 30. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem leszel túl izmos, de túl sokat edzel, az biztos, pláne kezdőként. Heti 2x-3x elég, de ha ilyen sokat mész, akkor érdemes egy rendes többnapos edzésprogramot kialakítani. Pl. 1. nap mell, váll, hát, 2. nap láb, has, 3. nap kar, váll stb. Minden teremben van edző, de egy 16 éves lánynak akárki jelenlevő szívesen segít :)
2008. okt. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!