Milyen gyakorlatokkal melegítsünk be futás előtt?
Figyelt kérdés
mondjatok már gyakorlatokat amivel be lehet melegíteni futás előtt.2010. ápr. 7. 18:05
1/4 anonim válasza:
sétálj gyorsabb tempóba egy picit vagy gugolás, esetleg a vádlidat úgy betudod melegíteni ha lábujhegyre állsz aztán vissza és ezt párszor
2/4 anonim válasza:
A bokádat: bokakörzéssel.
A lábaidat: térd és láb emeléssel.
Vádlit: úgy ahogy az előttem szóló mondta.
Nem árt a csípődet is bemelegíteni.
És ha van kedved akkor futás előtt és után nyújts.
Helyben futás is jó és szökdelni is lehet.
Jó sportolást kívánok és jó egészséget :)
3/4 anonim válasza:
én mindenemet beszoktam melegíteni :) fejjel kezdem, aztán váll-kar-törzs-comb-boka-térd-boka meg egy pár nyújtás pl súlypont áthelyezése gugolásból, gátülés, stb
4/4 Zenon válasza:
Pár perc egyenletes iramú kocogás, majd gimnasztika, futóiskola, ezután futás.
A gimnasztika lehet homorított felugrás, két lábad egymás mellé, és állva hajolgatsz, szökdelések, térdemelés, sarokemelés stb ezekre emlékszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!