Lassú futás, kocogás az jó zsírégető mozgás? Erősítő gyakorlatokkal elérhetem, hogy izmosodjak is?
Legalább 30percet gondoltam naponta kezdésnek, később többet, gyorsabban.
Emellett heti 3x erősítő gyakorlatok.
Ezzel elérhetem azt, hogy a zsír lemenjen rólam és izmosodjak, formálódjak kicsit? Tehát zsírégetést és izmosodást egyszerre?
Persze megfelelő kajával, de ezt most hagyjuk, a mozgásra lennék kíváncsi.
20/N
Köszönöm
A zsírleadás és az izmosodás két ellentétes folyamat, és a kaján múlik főleg. Szóval nem tudsz egyszerre izömtömegnövelő és zsírcsökkentő diétán lenni.
A kocogás, futás jó zsírcsökkentő diéta alatt abszolút.
A kaját meg hagyhatjuk, de én általában azt látom itt 99%-ban, hogy aki azt mondja, hogy rendben van a kajája, annak egyáltalán nincs rendben. Márpedig azon múlik minden :)
GreenTea
A zsírégetés miatt egy idő után sokkal definiáltabbak, láthatóbbak lesznek az izmaid, így izmosabbnak fogsz tűnni. Ennek ellenére zsírégetés alatt nem fogsz plusz izomtömeget építeni, csak a már meglévőt teszed láthatóvá!
Ha ez a célod, akkor diéta+aerob+súlyzós edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!