11/22 anonim válasza:
*Ihatják.
Teremben vagy sportboltban tudsz venni, esetleg neten rendelni. Egészségesek.
De ha sportolsz, ezeket tudnod kellene.
12/22 anonim válasza:
Jól van, Vera. ;) A kérdező meg van erősítve. :)
13/22 Andi80018 válasza:
Olyan jó, hogy van egy Vera az oldalon, aki a témán belül mindig kimerítő magyarázattal szolgál, legyen az kox, tápkieg, edzés.. Köszönik, Vera! :-))
És, mi van a 70-80 kg-os guggolással? :-)
14/22 anonim válasza:
Andi: 15 kg + a rúd. :)
Ha jól tudom (a tévedés jogát fenntartom), a rúd 28 kg.
De még van 9 hónapom. ;)
15/22 anonim válasza:
Egyébként nem mindenhez szólok hozzá... kox, Pumped Gabó, naturál vagy sem... erőemelő edzések... egyikhez sem értek. :D
Koxhoz csak akkor szólok, ha tablettázni akarnak.
De jól vettem ki, ha éreztem némi szarkazmust? :/
16/22 Andi80018 válasza:
Dehogy, én olyant sose szoktam... :-)
17/22 Cortez70 válasza:
A rúd az 20 kg szokott lenni átalában. De ihassátok a protejint. ;)
18/22 anonim válasza:
Akkor még csak 35 kg... kb. két hónap alatt, ha a rúddal való próbálkozást vesszük. Egyébként meg három.
19/22 anonim válasza:
Andi80018, csak a magad nevében köszönd, én meglennék, ha nem kellene folyton ennek a hápénak a válaszaiba botlani. Semmihez sem ért, és játsza itt a nagy tapasztalt testépítőt.
20/22 Andi80018 válasza:
Ha figyelmesebben olvasod utolsó, én is "éllel" írtam! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!