Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hagyjam abba az...

Szerintetek hagyjam abba az MMA t?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja járok MMA ra .Kűzdősport multam 0.Sok helyen olvastam azt ,h ha versenyszerűen akarom űzni a sportot akkor előtte érdemes 1-2 évig mást csinálni (box,BJJ,judo,taekwondo,kickbox stb.).Én ez alatt a másfél hónap alatt fejlődtem elég sokat (szerintem.van olyan aki 1 éve jár és földharcba simán verem.)Eddzésen van földharc,ütés,rúgás+önvédelem.Mondta az eddző ,h min. 2 évet kell járni ,h egy amatőr versenyen kipróbálhassuk magunkat.Én versenyszerűen akarom űzni a sportot.Szerintetek hagyjam abba az MMA t és csináljak vmi mást és utàna vissza MMA v pedig maradjak?16/F 60kg
2016. márc. 22. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Abba már ne hagyd, esetleg mellé tegyél be ökölvívó, vagy jiu jitsu/birkó edzést.
2016. márc. 22. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben. szivem szerint em se akarom abbahagyni .+Bjj eddzést nem tudnék beiktatni mert heti 2-3 nap MMA+ 3kondi és nincs időm .. max ugy tudnam h heti 1 box v vmi es akk kevesebb kondi ..
2016. márc. 22. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:
*én
2016. márc. 22. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha bunyózni akarsz megtanulni akkora kondi helyére menjen a box.
2016. márc. 22. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:

nem vesztesz sokat. Valami kókler edzésre jársz. MMA-ban nincs önvédelem. minek? ha meg 6 hét sportmúlttal, 60 kilósan lenyomsz mindenkit, akkor az azért van, mert egy év alatt szart se tanultak. Éppúgy tese fogsz szart se tudni egy év után.

amúgy meg, grapplingben simán indulhhatsz amatőr versenyeken pl. a Global Grapplingban. ha nem kísér el az edződ, akkor egyéni nevezőként.

2016. márc. 23. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
nem mondtam h mindenkit lenyomok.. mind1 nem hagyom abba
2016. márc. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!