Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 8 éve karatézok, hagyjam abba?

8 éve karatézok, hagyjam abba?

Figyelt kérdés
Már 8 éve karatézok.( sotokan) 14 éves lány vagyok és belekezdtem a lovaglásba is mert imádom a lovakat. Utolsó barna övön vagyok és egy hónapja nem megyek mert megbetegedtem. Már nm érzem hogy olyan kedvel edzenék mint régen és már nm tudom hogy folytatsam-e. Mit gondoltok, valaki aki hasonló cipőben járt hogyan döntött. A válaszaitokat előre is köszönöm.

2015. nov. 4. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármit is számítana más véleménye, magadnak kell mérlegelned. Őszintén megmondom, hogy nincs mit veszítened. Lehet, hogy el is értél pár díjat, örülj neki, szép múlt, de ha nem élvezed, kár erőltetni. Nem azért sportolsz, mert muszáj, hanem mert hobbi, olyan elfoglaltság, amit élvezel szabadidőben. Ha már nem élvezed, akkor kár pazarolni rá az értékes idődet.
2015. nov. 4. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg így egy hónap után menj el edzésre és nézd meg ennyi kihagyás után sem jött-e meg a kedved. Vagy tedd fel magadnak a kérdést, van-e még valamilyen célod, amit el akarsz érni benne (pl. fekete öv, versenyeredmény válogatottság)? Hátha újra tudod motiválni magad. Ha egyik sem akkor hagyd abba.

Gondold végig, hogy szereted-e még annyira, mint a lovaglást. Ha ezeken elmélázol kicsit, meglesz a válasz.

Mindent csak addig csinálj,amíg örömöd leled benne, ha már nem tesz boldoggá felesleges vele szenvedni.

2015. nov. 4. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

ennyi idősen szokott a lányok többsége megvaskosodni.

ha te eddig jártál heti 4-5 edzésre és ez most nullázódik,de ugyanannyi kaja megy,1 év múlva írhatod ki a fogyis kérdéseket.

egyébként szerintem a sportágváltás lehetne egy jó ötlet.

mondjuk átmennél kickbox edzésre.

egyébként is 8 év 1 helyen rengeteg,túl nagy a komfortérzet,ismered minden ellenfeled,ők is ismernek téged.

2 évente nem árt átmenni új helyre,hogy ne kényelmesedj bele és kihívás maradjon az edzés,új edzőtől új dolgokat tudj tanulni és a megszokott ellenfelek helyett ismeretlenekkel tudj bunyózni és tanulni tőlük.

2015. nov. 4. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem karatéról válts át taekwondóra.
2015. nov. 4. 20:50
 5/5 anonim válasza:
Hol karatézol?:)
2015. nov. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!