Mi a véleményetek erről az "edzéstervről"?
18 éves lány vagyok, vékony, inkább gebe, tudjátok, összes bordám, gerincoszlopom kint van, de ez genetikailag ilyen, sokat eszem mielőtt még anorexiásnak gondolnátok. Mivel ez nem vált be (az evés), még mindig nagyon vékony vagyok, úgy gondoltam sporttal izmot szednék fel, hogy legyen valami formám.
Egy éve lovagoltam, akkor nagyon jó fenekem volt, de most szeretnék valami olcsó sportot.
A következőkre gondoltam: Heti 2x-3x elmegyek a közeli edzőparkba, ott minden eszközzel sportolok, és 600m-t futok (ez nagy mumusom, egyenlőre csak ennyit bírok, idővel több is lesz). Egy ilyen edzés 1,5-2 órát tartana.
Hetente min. 1x, de inkább 2x elmegyek biciklizni terepre, földútra, ez kb 2 óra hosszú, de min. fél órát csak sétálok, így a bicikli 1,5 óra (ide kutyával megyek, és ha találkozunk egy barátjával akkor kicsit maradunk velük, hadd fusson)
Szerintetek ez jó kiindulásnak? Már elkezdtem, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom.
Nyáron pedig jógázni szeretnék. Arról mi a véleményetek?
Na most ha ennyire csontos vagy akkor neked aerob se kell nem hogy futas
Olvasd el a sargakapszula.hu n levo ebookot
Az meg hogy kinek mi a sok kaja az eleg relativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!