Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb 25 perc alatt kocogok 3...

Kb 25 perc alatt kocogok 3 km-t. Ez így már jónak számít?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem, az első alkalommal 5 percet bírtam :D

Az idővel amúgy nem nagyon szoktam foglalkozni, csak ha végeztem, megnézem, mennyi volt.

Ma 3 km-t kocogtam 25 perc alatt. Egyelőre nem akarok gyorsabban futni, mert akkor a felét sem bírom, és szúrni kezd az oldalam. Így kényelmes, egyenletes tempóban simán végig bírom.

A továbbiakban is ilyen gyors lehet a fejlődés? 2 hét múlva már ennek a dupláját is bírhatom majd?

2016. márc. 20. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:

fejlődsz, magadhoz és a korábbi énedhez képest jónak számít.

én 12 perc alatt futok 3500-at. gyorsan lehet fejlődni és tapasztalatból írom, hogy az uszoda nagyon sokat segít, megdobja a tüdőkapacitásodat, nem fogsz olyan hamar kifulladni.

2016. márc. 20. 14:38
 2/3 Anyád Gibbonja :D ***** válasza:
Persze, hogy jónak számít, csináld tovább szorgosan! Egyébként nincs ezzel baj, majd később lehet úgy/annyit futni, hogy rendesen elfáradj, de nem kell ezzel sietni. Egyébként az elején jelentősebb a fejlődés, utána ez csökken.
2016. márc. 21. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

2 hete kezdtem, úr isten.......

Nem két hete, hanem két éve kezdtem el és egy hónap után abbahagytam. Jól félrefogalmaztam, bocsi 😀

2018. máj. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!