Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak?

Milyen sportot válasszak?

Figyelt kérdés

Teljes munkaidöben dolgozom, pincérként, a munkahelylemtöl most kb 10 percre lakom...bringával járok.

Eddig gyerekkoromban lovagoltam, felnöttként bicikliztem, konditerembe jártam.

Most szeretnék valami olyat elkezdeni ami valami csapat sport, felnöttként sem néznek hülyének, ha el akarom kezdeni, kb heti 1-2 alkalom elég arra h hamar elfogadható szinten tudjak játszani a többiekkel és élvezzem.

Relativ fárasztó, sok mozgást igénylö sport, emelett futnék is, csak konditerembe többször nem akarok menni, mert rohadt unalmas, plusz pazarlom az áramot vele kb...Egyébként nem magyarországon lakom, és jo lenne kicsit szocializáodni...

2016. márc. 19. 17:04
 1/2 anonim válasza:
Kézilabda?
2016. márc. 19. 22:51
 2/2 BiTOPro97 válasza:
Kézilabda, terem- és kispályás foci, persze labdaérzék mindhez kell. A csapatsportok zöme már csak ilyen.
2016. márc. 20. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!