Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,180 cm magas,80 kiló,elég izmos vagyok,de nem szálkás.
2-2 évig úsztam és vízilabdáztam,4 évig kosaraztam.
Széles vállaim és mellkasom van,vastag (izmos combom),az állóképességem is kiváló.
Szeretnék elkezdeni egy sportot,csak nem tudom,hogy mit.
Küzdősportra gondoltam,vagy bármi olyanra,amivel meg tudom védeni magam az utcán. Harcművészetet nem szeretnék tanulni.
Egyenlőre csak saját testsúllyal edzek,sokat biciklizek és el fogok járni futni reggelente.
Az úgy jó lenne,hogyha először egy küzdősportot elkezdenék (pl. MMA) és miután megtanultam az alapokat,krav-magát vagy valamilyen ilyesmit elkezdenék?
Mindenképpen olyat szeretnék,amiben van fegyveres harc is (kés,bot,stb) és kifejezetten önvédelemre van.
2015. szept. 20. 16:23
1/1 anonim válasza:
Hát játrák MMA-ra én is azt csinálom 2 éve. Fegyveres harcművészetek nincsenek nagyon, gondolom ninja nem akarsz lenni. Rendőrségen tanítanak fegyverrel védekezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!