Milyen sportot válasszak, ha a 16ot töltöm? Többi lent!
13 évig táncoltam (hip-hop, balett, társastánc) és emellett sokat úsztam, lovagoltam és általánosban testnevelés tagozatra jártam (hetente foci, röpi, kézi, kosár..)
És most úgy döntöttem abbahagyom a társastáncot mert egy éve már csak azt csináltam. (6éve kezdtem el a társastáncot)
És nagyon untam, hogy lassan haladok és nincs siker élményem sem. Plusz elegem lett a táncvilágból mert mindenki csesztetett, hogy kövér vagyok és nem mosolygok sohasem.. nem volt olyan fiú párom se aki kitartó lett volna stb.stb.. ráadásul kiközösítve is éreztem magam, mert csak én voltam 14-15 évesen szűz...
Elegem lett az egészből.
És most nem tudom milyen sportot folytassak/kezdjek el. Elég öreg vagyok(..) de nem akarok ilyen kettleballra meg ilyen ratyi háziasszonyokat foglalkoztató izékre járni..
170cm vagyok és 60kg (kb).
Boxra gondoltam még.. meg szívesen tornáznék, de hát azt már késő elkezdeni.. Vissza menjek hip-hopozni?
Viszont nem szeretnék drága sportot, mert anyu így is ki van akadva, hogy mennyi pénzt beleölt a táncba..
Tanácstalan vagyok.. Szerintetek mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!