Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
14 éves leszek nemsoká, 163cm vagyok és 57kg, szóval nem is vagyok vékony, de nem is dagadt. Nagyon sokáig nem sportoltam semmit. Eddig kipróbáltam az úszást, de azt nem csinálnám tovább, a Röplabdát, de mostanra nemszeretem a labdajátékokat, és nem is értek hozzájuk. Hajlékony annyira vagyok hogy a két lábam derékszögig hajlik, ezt seretném fejleszteni. Kipróbáltam már a futást is, és hát jól futok, de csak rövidtávon, gyorsan. hosszútáv az nem az én világom, magyarul az állóképességem sem a legjobb...Most leginkább olyan sportot keresek mint az RG, csak az meg azért nem jó, mert azt nem most kéne elkezdeni. :,(2015. márc. 13. 17:22
1/4 anonim válasza:
Hát kifogáskeresésben jeles vagy az tuti. :)
Élsport lenne a célod..? Vagy csak simán mozogni valamit?
Csapatsport érdekel vagy egyéni?
Milyen lehetőségek vannak a közelben?
(értsd: hiába ajánlja vki a kajakot, ha a róna közepén ülsz egy juhászkunyhóban) Olcsó legyen - vagy lehet drágább?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem szeretnék csapatsportot, a közelünkben van a Tempo Aqua, Lőrinc 2000, Ferencváros... szóval szinte minden lenne (csak mert mondtak olyan sportokat, ami faluban van, vagy vas megyében... :) )
2015. márc. 13. 18:07
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és olyan kb havi 6000ft a "keret" :D
2015. márc. 13. 18:07
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én kajakozom a kopaszin es nagyon szeretem. Ez egy osszetett sport. En nagyon szeretem itt vannak a legjobb barataim es egy nagyon jo osszetarto csapat van itt. Nyaron nagyon jo evezni mert vannak borulos edzesek es gyorsan le is barnulsz. En imadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!