A fegyencedzés mire jó?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 12:39
1/12 anonim válasza:
Arra hogy suly nelkul tudj edzeni
2/12 A kérdező kommentje:
azta :O
hát erre magamtól is rájöttem
2016. márc. 19. 12:47
3/12 anonim válasza:
lehet vele a ghettoo-ban a nigga'-knak veretni magad a szemétkosaras bájszepszezéssel, és a gyerekeknek a játszótéren való ijesztetésével.
4/12 A kérdező kommentje:
Értelmes választ tud adni valaki?
Erősít? Állóképességet növeli? stb.
2016. márc. 19. 13:27
5/12 Cortez70 válasza:
Erősít is és állóképességet (erő-állóképességet, mert van kardio állóképesség is) is ad egy szintig. Nagyon izmos nem leszel vele, de egy alapot megszerezhetsz vele.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Hát az izmosság nem igazán cél :D (lány vagyok :D) csak szeretnék jobb fizikumot
2016. márc. 19. 15:30
7/12 Cortez70 válasza:
Lányként súlyzós edzéstől sem lennél soha nagyon izmos naturálban, mivel huszadannyi tesztót termelsz mint egy férfi. Szóval ettől nem kell tartani. Erősödni jó lesz, kezd el.:)
8/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem leszek:D
Rendben, elkezdem:)
Bár vannak súlyzóim is, kombináljam a kettőt?
2016. márc. 19. 16:31
9/12 Cortez70 válasza:
Simán kombinálhatod, jobb eredmény lesz így. Pl guggolhatsz súllyal, kitörést végezhetsz. Vállra oldalemelés, nyomás fej fölé. bicepszre is jobban tudsz súlyzóval edzeni. Hátra: egykezes evezés, stb. Van elég sok gyakorlat.
10/12 A kérdező kommentje:
Ja és az első lépésekkel kezdjem? Mert azok nem valami megerőltetőek:D
2016. márc. 19. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!