Vannak itt bringás csajok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy vannak e itt bringás csajok akik bringával járnak suliba, melózni, szórakozni, haverokhoz, stb tehát akik "kerékpáros életmódot űznek"?
Ja és főleg azokra lennék kíváncsi akik Budapesten élnek :)
További szép estét ;)
2010. ápr. 1. 19:53
1/6 anonim válasza:
én nem budapesti vagyok, de nagyon szeretek biciglizni, és szerintem nagyon jó dolog.
2/6 anonim válasza:
én se Budapesti vagyok de ha tehetem mindenhova biciklivel járok
3/6 anonim válasza:
Nincsenek. Itt csak ronda szőrös motorosok vannak! De talizhatunk ;) reggel 6és 7óra között hungárián, gyömrőin illetve üllőin megtalálható vagyok telitankal önbizalommalfűtve és szmoggalteli tüdővel! =D
4/6 anonim válasza:
Igen, én is sokat bringázok, túrázni is szoktunk. De nem vagyok bp-i.
5/6 anonim válasza:
Budapesti vagyok, de csak a BKV sztrajk alatt jartam biciklivel suliba.Tulsagosan felek az autosoktol, de videken, ha mennem kell valahova, akkor mindig biciklire ulok.
Neha szoktam menni kerekparuton, estenket egy-ket korre, de a forgalomban valo tekerest inkabb a batrabbakra hagyom(:
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!