Mért nem jellemző, hogy csajok Kettlebell-re járjanak?
Én lány vagyok és szeretnék menni, remélhetőleg fogok is. De ahogy hallottam alig van néha-néha egy-egy lány, mert azt mondták gyilkos az edzés. (vagy ők puhányak?) Egyébként éppenséggel én sem vagyok a legjobb kondiban.
Szóval ajánlanátok így is, hogy menjek?
Majd ki fogom próbálni és kiderül persze, csak gondoltam itt vannak tapasztalt kettlebellesek...
Ahová én járok ott van 2 csaj.
Régebben járnak,mint én.
Sőt néha egy 3. csaj tartja az edzést.
Mondjuk az látszik,hogy a kajára nem figyelnek,mert nem látszik rajtuk semmi,de az állóképességük jó,mert végignyomják.
És persze,menjél nyugodtan.
Igazán kiborító edzés meg csak akkor van,ha időzítőre edzünk.
Az a legjobb.
Akkor tényleg az ájulást kell legyűrni.
hát most mondjátok meg..? jó a kérdés.
én azt nem vágom, hogy önvédelemre/harcművészetre nem jelentkeznek. hogy lehet úgy kimenni reggel az utcára, hogy valakinek az ideg-izom kapcsolata, mozgáskoordinációja mint egy fakanálé, ütni rúgni áá ne is beszéljük.. egyszerűen kiakasztanak az emberek :D már nem aranyosnak tartom ezt, egyszerűen szerencsétlenkedésnek, amit csinálnak. és akkor rinyálnak hogy nagy a seg.gük..
nem csak lányokról van szó, kiposztoltam fészen egy edzéslehetőséget, Pesten a legjobb edzések közé lehetne sorolni, mert olyan színvonalat célzunk meg, érdeklődés "ciripp ciripp.." csak pár tücsök :D
olyan marketinghez meg lusták vagyunk, mint ami a kib.aszott kravnak van.
A nők általában félnek a súlyzós edzéstől, mert azt hiszik eltorzulnak tőle... Pedig ez nem így van!
Az edzés keménységétől nem kell tartani, egyrészt edzőre válogatja, másrészt ha túl kemény csináld kisebb súllyal! Nem az a jó edzés, amitől úgy érzed meghalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!