Csajok! Nektek bejönnek a bringás srácok? (nem BMX vagy
Dirt ugribugrisok)
Figyelt kérdés
Hanem az XC-s, általánosan szólva a hegyibringások. Akik ilyen bringákat használnak: [link] (nekem személy szerint ilyen van:D). Ez imponál valamit vagy teljesen semleges dolog? Tudom persze az is számít, hogy ki tekeri. De egy jó bringa+bringás páros bejön?
2011. márc. 14. 22:29
1/9 anonim válasza:
Bejönni bejöhet, de nem ez a döntő. A fiú személyisége a fontos első sorban.:)
( amúgy igen, inkább ez mint a sok "menő" BMX-es aki nagyfiúnak hiszi magát.)
2011. márc. 14. 22:35
2/9 anonim válasza:
Igen, de ne szóld le a BMX-et:D Nekem az van és imádom.
23L
2011. márc. 14. 22:43
3/9 A kérdező kommentje:
nem szólom én le:D mondjuk van róluk véleményem de azt nem nyilatkoztatom ki. ugyanúgy bringások ők is. többre nézem mint a keménykedő robogósokat!:D
2011. márc. 14. 22:45
4/9 anonim válasza:
Nekem már alapból bejön ha egy srác sportol vagy van valamilyen hobbija és mivel én is szeretek bicózni biztos plusz pontot jelentene nálam. :)
17/L
2011. márc. 15. 09:10
5/9 anonim válasza:
Bejön, hát!
Ehhez azért kell kitartás, plusz nem a legkövérebb emberek tekernek általában. Abszolút pozitív. :)
2011. márc. 15. 09:39
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!:) tehát akkor négy válaszoló szerint ez egy teljesen pozitív dolog.
2011. márc. 15. 13:30
7/9 anonim válasza:
jajj ez de aranyos:D ugribugrisok xD bejönnek áámmmm, mondjuk szerintem nem emiatt fog vki beleszeretni egy srácba...de...szerintem bejövős és nem kimenős stílus:)
19/l
2011. márc. 15. 15:25
8/9 anonim válasza:
nekem majdnem mindegy hogy mekkora és milyen biciklivel hogy teker vagy ugrabugrál. egyszerűen szeretem a biciklit, én is imádok sokat biciklizni:)
17,5/L
2011. márc. 16. 21:33
9/9 anonim válasza:
Igazából tök mindegy, milyen bringája van. :D Viszont erre felé az a tapasztalatom a bringásokkal, hogy elég nagyarcúak, nem éppen szimpatikus jellemek. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!