Teljes test edzéssel lehet fogyni is?
Figyelt kérdés
A héten kezdtem el edzeni, összeírták, miket kell csinálnom, ez erőgépek előtt 10 perc kardio,utána 20-30 perc levezetésnek. Ettől le fog menni a felesleg is? Kb 8 kg plusz van,amit el szeretnék tüntetni,de már 5 kg is jó lenne.2016. márc. 4. 07:36
1/3 anonim válasza:
A megfelelő étrendtől fog lemenni a súlyod.
2/3 A kérdező kommentje:
Na most akkor ez olyan,mint ha nem is csinálnék kb semmit? Mert nekem állandó a súlyom, nem az,hogy most feljött,mert össze-vissza ettem. Mert akkor minek csinálom egyáltalán? Akkor csak egyszerűen el kéne kezdenem mást enni,és akkor lemenne? Vagy hogy van ez,sportolok,de pl a kis úszógumi az ott fog maradni? Mert nem sok rajtam a felesleg, kb 3-4 kg. A többit csak azért akarom leadni,mert jobban tetszik a kicsit sovibb testalkat.
2016. márc. 4. 08:47
3/3 anonim válasza:
Semmiképpen nem haszontalan az edzés, a szervezet karbantartásához elengedhetetlen.
De már a bibliában is benne van, az vagy amit megeszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!