Heti kétszer 1 óra fallabdázással érhetek el látványos eredményt? Súlyproblémám nincs, erősödni szeretnék kicsit.
167 cm és 52 kg vagyok. Az elsődleges célom a közérzetem javítása. Korábban heti két órát röplabdáztam hobbi szinten,az akkor elég volt,volt izomzatom. 5 éve sajnos egyáltalán nem sportolok, kicsit "összeestem", fogytam is két kilót, gondolom izmaim fogytak el. Tehát csak egy kicsit átalakulni szeretnék, és állóképességet.
Ezen kívül maximum itthon tudnék ilyen Rubint Réka féle videókra edzeni,mivel az anyagi keretemet kimeritem a fallabdával, futni pedig nem szeretek. Érdemes lenne? Vagy mit kellene csinálnom?
Az étkezésre odafigyelek, azzal nincs gond. Tud nekem valaki tanácsot adni?
röplabdához képest kevés a fallabda.
Azzal a pénzzel mehetnél kondizni, lehet a fallabda mellett van.
A legolcsóbb egy trx, vagy trx másolat. vagy otthonra súlyzók.
A Rékás videókban vannak jó dolgok, de ha erősödni akarsz, olyat csinálj, amitől 15 ismétlést tudsz, ha többet tudsz, akkor már zsírégetés. A kulcs a megfelelő ellenállás.
A fallabda hivatalosan a világon művelt legintenzívebbnek minősített sport, így vitatkoznék azzal az állítással, hogy a röplabdához képest kevés lenne... (Mind a kettőt űztem/űzöm NB1-ben)
Viszont az erősödésre nem a legjobb sportág a fallabda (squash). Nem a robosztus testalkat jellemzi a fallabdásokat sajnos. A nagy intenzitás és a gyors mozgás nem az izomtömeg növelésének hanem a hosszú izomkötegek kialakulásának kedvez. Az állóképességre tökéletes a squash, ha rendszeresen csinálod. Több klubban van kedvezmény, ha a squash után/előtt igénybe veszed a kondit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!