Fura kérdés: hogyan kell konditerembe menni?
Hosszas szemezés után végre bemerészkedtünk egy barátnőmmel. Csoportos órákra, aerobicra, spinningre most már hetek óta járunk, ezzel nincs is gond, ott az edző elöl, ő mondja hogy mit kell csinálni, azt csináljuk.
Próbálkoztunk azzal, hogy nem mentünk vezetett órára, hanem magunktól próbáltunk edzeni. Elvégre a csapból is az folyik, hogy az ugrabugra nem elég. Eredmény: a gépek feléről nem tudtuk kitalálni, hogy mire való, a súlyzós terembe pedig be se mertünk menni, mert ott nagydarab pasik voltak és igazából nem volt egyértelmű, hogy egyáltalán szabad-e. Meg hogy nem nevetnek-e ki, főleg engem, a 15-20 pluszkilómmal. Mindenhonnan azt hallom, hogy az ilyen termekben vannak edzők, akik odajönnek, ha az ember bénázik, hát hozzánk senki nem jött oda, ráadásul mi se tudtunk odamenni senkihez, mert ha volt is lent edző, valószínűleg tök ugyanúgy nézett ki, mint a többiek, így nem ismertük fel.
Gondoltam személyi edzésre, de az a baj, hogy annyira drága, hogy egyszerűen nem engedhetem meg magamnak. Mit tehetnék így? Azt hittem, hogy ha végre rászánom magam és lemegyek, onnantól gördülékenyebben mennek majd a dolgok :(
Azóta utánanéztem és néztem videókat is, úgyhogy már ez a része nagyjából ok, de ettől még nem leszek magabiztosabb, nem leszek biztos abban, hogy jól csinálom, és nem félek kevésbé, hogy kinevetnek.
A személyi edzésnek utánanéztem, de egyszerűen nem tudom kifizetni, nagyon drága.
Igazából elég csalódott vagyok :(
Nem biztos, hogy neked való a kondizás. Azért mert épp "divatedzés" nem érdemes erőltetni.
Ha nem érzed úgy, hogy a te edzésformád lenne és nem kapsz kedvet hozzá, nincs motivációd.
Néz szét inkább a csoportos súlyzos (nem aerobic pink súlyzóra gondolok) órák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!