Nem merek konditerembe menni?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, nem kell attól félni, hogy kinézik a kezdőket. Inkább azt nem értem, hogy miért gondolom úgy, hogy ciki lenne elmenni konditerembe.
Elsősorban izmosabb szeretnék lenni, nem erősebb... és ezt nem merem felvállalni. 16 éves vagyok, és úgy érzem, hogy ilyenkor még korai ilyet csinálni, pedig nem az, ha nem is konditerembe menni de komolyabban edzeni.
Cikinek tartom, ha súlyzózni látnak vagy ha fekvőtámaszt csinálok és azt látják (otthon).
Ez nagyon nem normális?
2014. jún. 23. 06:26
2/7 A kérdező kommentje:
Na igen...
De inkább az utolsó kérdésre kérdeznék rá, és hogy valakinek van-e hasonló gondolata.
2014. jún. 23. 06:29
3/7 anonim válasza:
én is ilyen voltam, aztán leszartam mindenkit csak az edzésre koncentráltam.
4/7 aikiboxer válasza:
Kérj meg valakit aki jár, hogy vigyen el magával.
5/7 anonim válasza:
Otthon talán ciki, de ha elmész edzőterembe ott nem ciki, mert a többiek is ezt csinálják, és járnak más 16 évesek is edzeni.
6/7 anonim válasza:
Pedig semmi ciki nincs ebben. Mindenki edzeni megy le és nem veled fognak törődni. ÉS eleve sok kezdő van mindenhol, szóval no para, nem kell izgulni.:)
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, gondolj csak bele, a kondiba nem csak te vagy az aki izzad, aki edz és akit látnak fekvőtámaszozni,súlyzózni stb. Az emberek ezért mennek kondiba. Nyugi, szerintem mindenki saját magára meg az edzésmódjára figyel oda ott, nem pedig arra hogy te hogyan "bénázol" . Bocsi, biztos nem bénázol ezt csak azért írtam, mert a leírtak alapján szerintem te attól félsz inkább, hogy valamit bénán, rosszul csinálsz és ezért megszólnak, kinevetnek. Dehogyis! Még ha így is van, senki nem fog érte megszólni, hidd el. Szerintem az is jó ötlet lenne ha haverokkal mennél kondiba,legalább az első pár alakalommal, hogy lásd nincs mitől tartanod. Jól ismert társaságban azért az embere általában felszabadultabb, biztosabb magában. Nyugi, nem lesz itt semmi baj, jó kondizást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!