Érdemes lenne elkezdenem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy szerintetek érdemes lenne elkezdenem boxolni? (csak hobbi szinten) 9 éve lovagolok, átlagosan teljesítek tesiórán de azért van rajtam kb 5 kiló fölösleg. olvastam hogy milyen kemények a box edzések. Előtte érdmes lenne edzeni?
Illetve szemüvges vagyok. Viszont ellenféllel küzedni nem szeretnék,csak edzeni, és gyakorolni. Ilyenr van lehetőség? valamit befolyásol? Előre köszönöm a válaszokat.
16/L
2016. febr. 21. 11:30
1/1 anonim válasza:
Természetesen érdemes. Nagyon jó alakformáló és brutál jó kondit ad. Akkor is ha nem fogsz versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!