Mit sportoljak ha semmihez nincs tehetségem? 16/f
Különleges tehetség akkor kell, ha versenyző akarsz lenni.
Simán hobbiból akármit tudsz csinálni. Pl bicajozni nem kell tehetség, csak tekersz és kész. OK, nem nyernéd meg a Tour de France-t, de nem is célod. A testépítéshez sem kell semmi, ha nem akarsz versenyezni benne. Gyúrsz és kész, vigyázol, hogy ne terheld magad le nagyon és akkor csak jobb lesz tőle.
Úszhatsz is, focizhatsz is haverokkal. Vagy járhatsz küzdősportra. Nézd meg, hogy mire van lehetőséged és nézz meg egy edzést. Aztán ami tetszik, csináld.
Otthon szobabicajozhatsz is, akkor jól lefogysz. Fegyencedzést is végezhetsz, ahhoz nem kell terembe sem járni, bár így februárban nincs jó idő kint edzeni, ha a lakásban nem tudnál.
A focit nagyon "szeretem", ellenben rossz is vagyok benne.
Amúgy ma voltam korházba súly és magasság miatt, mert ugye alacsony vagyok és fél éve 68kg voltam, akkor kalória szegény étrendet ajánlottak, most azt mondták hogy 55kg jó, de most meg már erősödnöm kellene. Ez sok felesleges informacio volt, a lényeg hogy a testépítést megpróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!