Mit sportoljak?
Tudom,hogy sok ilyen kerdes van itt,de gondoltam megkerdezem en is, hisz minden eset mas es mas,akinek nem tetszik attol bocsanatot kerek..
Tehat most kosarlabdazok.. szeretem,de nincs korosztaly,igy foiskolasokkal vagyok egyutt (15/l) .. ez igy nem tetszik annyira,hisz ok mennek versenyre,arra keszuknek es igy nem erzem jol magam hisz en nem megyek veluk versenyre es nem keszulok veluk... (fel eve kezdtem a csapatban es akkor meg nem ez volt a felallas).
Ugy dontottem,hogy sajnos ezt abba hagyom,es valami mas sport utan nezek.
Lany vagyok,igy felek hogy ekhizok,ezert arra nezve is oruknek ha segitsegemre lenne.
Otleteket varnek,amiket 15 eves lanykent elkezdhetnek.
Amik nem johetnek szoba: roplabda (szeretnem,de a varosban eleg rendszertelen,senki se jar edzesre) kezilabda,vizi sportagak,lovaglas..
Elnezest az ekezetek hianyaert, es a neha megeso elgepelesi hibakert.
Koszonom elore a valaszokat
(Mint mar irtam,15/l)
Küzdősport, harcművészet.
Thai Box, Taekwondoo (lányként neked nagyon jó lenne), Hung-Gar, Chow-Gar, Wado-Ryu Karate, Goju-Ryu Karate.
Ezek közül válassz, ezek jó dolgok. Mondjuk a pasid majd te véded meg, de így járt. :D
igen en is gondolkodtam kuzdosporton, plane, hogy nagyon nagyon jol jonne lanykent,igen,csak ez az amihez vegkepp nem ertek..szamomra nem sok kulonbseg.van koztuk, hiszen nem latok bele.(igentudom,hogy nagyon nem ugyan azok:D)
majd utana nezek,nagyon szepen koszonom a gyors valaszt:)
(u.i.: a mai vilagban mar a lanyok jobban megvedik magukat mint par srac, ugyhogy ez nem szokatlan :D tisztelet a kivetelnek!!!!!)
Thai box, kick box, box. ( esetleg judo de ehhez szerintem már túl öreg vagy).
A felsoroltak közül mind a hárommal jól jársz, nagyon jó alakformáló sportok, nagyon jó a hazai női "szakosztályuk". Ha komolyan veszed, akár komolyabb versenyeken is indulhatsz és ha van kitartásod, szorgalmad és egy pici tehetséged, akár még annál is komolyabb eredményeid lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!