Szerintetek mit sportoljak? 21/L
21 évesen elegem lett abból, hogy itthon ülök. Ha itthon próbálkoztam valamivel (Rubint Rékás videók, táncos videók stb),de mindig meguntam, mert sokkal jobban motivál, ha nem egyedül edzek. 2 éve kb jártam Curves edzésekre. (gépekkel, zenére edzés) Nagyon tetszett, de bezárták a helyet...
Tudom, nem létezik helyi fogyás, de főleg hasam miatt szeretnék fogyni, emellett alakformálni, feneket-hasat feszesíteni - a szokásos. :-)
Ha zene is társul hozzá, az nagyon jó. Főleg teremi/konditermi edzésekre gondolok, de nem igazán ismerem őket, csak hallásból. (pl. kettlebell, spinning, kangoo, zumba, crossfit...) Szerintetek melyik teremi-edzőtermi edzés lenne megfelelő, ha a fent említetteket nézzük? Tehát: az jó lenne, ha társulna az edzéshez zene, de nem feltétlen kritérium. A legfontosabb az, hogy alakformálásra jó legyen.
Minél többen írjatok, esetleg azt, kinek mi vált be, mit szeret! :-) Köszi a válaszokat előre is!
A kettlebell-t csináltam egy darabig. A törzsizmok megerősírésére nagyon jó. Hosszabb távon önmagában egyoldalúnak gondolom, kell mellé valami más is. A CrossFit-et is szeretem. Erősítés, erő-állóképesség fejlesztés és kardio (állóképesség fejlesztés) is van benne. A zenének csak hagulatjavító szerepe van benne. Télen a spinning nagyon jó állóképesség fejlesztésre, de tavasztól inkább a kinti biciklit, futást ajánlom.
Ha kifejezetten zenés órát keresel, akkor Kangoo vagy Zumba, ezeket még nem próbáltam.
Ha Budapesten laksz, a Sittestréning-et nagyon ajánlom. Ez egy saját testsúlyos köredzés, hatékonyan jó általános kondit ad, zsírégetésnek sem utolsó. Ezen a néven tudod keresni a weben vagy a Facebook-on.
Úszni meg bármelyik mellé járhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!