Mit sportoljak?
Szeretnék valamit sportolni, hogy erősödjek, de nem labdajáték felől érdeklődöm. Az úszás jutott eszembe.
Tudnátok esetleg ajánlani valamit? :)
Szerintem ne ussz, mert azt ha nem elhivatottan csinalod megunod az o-vissza ingazast.
En a kajakot ajanlom. Az eleg valtozatos. Tavasztol oszig kajak. Telen futas, uszas, kondi. Kesobb ha felnott leszel vannak hobbistaknak is pl turabajnoksagok. Ha elmesz rajuk ugy gyonyoru vizeket jarhetsz be.
#1 vagyok.
Ez csak egy tipp volt...
Ha nem tudod eldönteni, mit csinálj próbálj ki sok dolgot valamelyik biztos megtetszik ;-)
És a futás is nagyon jó. Azzal is sok helyre eljuthatsz. Néha helyettesíthetet egy hosszabb túrával.
Szerintem a legfontosabb az egészség. Ebből a szempontból a futás sem rossz, de nem teljes értékű sport, mert nem edzi megfelelően a teljes testet.
Én azt javaslom, hogy először is töltsd le és olvasd el a Sárga kapszula című könyvet, szórakoztató és nagyon hasznos (a kaja része főleg).
Továbbá hogy kezdj el valami teljes testes, izomépítő/átmozgató edzést, egyelőre sporttól függetlenül. Például:
Otthon:
- Fegyencedzés (a hasonló című könyvből)
- Ehhez hasonlít Al Kavadlo: Rúdra fel! c. könyv, ez is jó
- Thera band gumiszalag – van hozzá rengeteg videó a youtube-on "resistance band" címszó alatt
Edzésen:
- Hot iron
- Kettlebell
- Crossfit
- Falmászás
Ezek mellé mehet a futás.
Sportnak meg – hány éves vagy? Az se mindegy. Mi érdekel? Küzdősport? Csapatjátékok? Squash/tenisz/tollas? Falmászás?
Box, atlétika, sima edzések. Főleg a box.
Csak ne doppingolj!
Tenisz, tollas jó ötlet! Köszi :D
15.vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!