Mit sportoljak?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamit sportolni, hogy erősödjek, de nem labdajáték felől érdeklődöm. Az úszás jutott eszembe.

Tudnátok esetleg ajánlani valamit? :)

2015. dec. 27. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ussz, mert azt ha nem elhivatottan csinalod megunod az o-vissza ingazast.

En a kajakot ajanlom. Az eleg valtozatos. Tavasztol oszig kajak. Telen futas, uszas, kondi. Kesobb ha felnott leszel vannak hobbistaknak is pl turabajnoksagok. Ha elmesz rajuk ugy gyonyoru vizeket jarhetsz be.

2015. dec. 27. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
A kajakot nemtudom...de a futás talán jó lenne, mert fejleszteni kellene azt is. Ezen még gondolkodok :)
2015. dec. 27. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Ez csak egy tipp volt...

Ha nem tudod eldönteni, mit csinálj próbálj ki sok dolgot valamelyik biztos megtetszik ;-)

És a futás is nagyon jó. Azzal is sok helyre eljuthatsz. Néha helyettesíthetet egy hosszabb túrával.

2015. dec. 27. 22:03
 4/8 aikiboxer ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb az egészség. Ebből a szempontból a futás sem rossz, de nem teljes értékű sport, mert nem edzi megfelelően a teljes testet.

Én azt javaslom, hogy először is töltsd le és olvasd el a Sárga kapszula című könyvet, szórakoztató és nagyon hasznos (a kaja része főleg).

Továbbá hogy kezdj el valami teljes testes, izomépítő/átmozgató edzést, egyelőre sporttól függetlenül. Például:

Otthon:

- Fegyencedzés (a hasonló című könyvből)

- Ehhez hasonlít Al Kavadlo: Rúdra fel! c. könyv, ez is jó

- Thera band gumiszalag – van hozzá rengeteg videó a youtube-on "resistance band" címszó alatt

Edzésen:

- Hot iron

- Kettlebell

- Crossfit

- Falmászás

Ezek mellé mehet a futás.

Sportnak meg – hány éves vagy? Az se mindegy. Mi érdekel? Küzdősport? Csapatjátékok? Squash/tenisz/tollas? Falmászás?

2015. dec. 27. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Box, atlétika, sima edzések. Főleg a box.

Csak ne doppingolj!

2015. dec. 28. 07:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Tenisz, tollas jó ötlet! Köszi :D

15.vagyok :D

2015. dec. 28. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszéld át a szüleiddel. Esetleg, ha jó fej a tornatanár, tud javasolni sportot, amiben sikeres lehetsz. A szüleiddel az anyagiakat is meg kell beszélni, pl. a tenisz éppen egy elég drága sport...
2015. dec. 28. 15:05
 8/8 aikiboxer ***** válasza:
A squash talán még jobb sport is, mert könnyebb rá partnert találni, rossz időben is lehet és nagyon szórakoztató.
2015. dec. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!