Ti milyen lovaglofelszerelest ajanlotok?
Az egyeduli, amire erdemes aldozni komolyabban, az a kobak- abbol ne vegyel olcsot. Az osszes tobbibol veheted a normal arkategoriasat, lovasboltoknak is van 5-6e ft-os nadragja, en is hasznaltam, teljesen jo.
Decathlonos nadragokban mar csak a tizenezresek a normalisak, de nekem spec egyik sem allt jol, pedig nincs amorf alkatom. :)
Palca az tok mindegy, bar az gondolom mar van.
Azt pedig Neked kell tudni, hogy cipo+labszarvedo vagy csizmas tipus vagy. En utobbi, szerintem ad egy eleganciat a lovaglasnak a csizma - ugyanakkor par hete jartam Pecsett, es az ottani Decathlonban talaltam egy nagyon szuper labszarvedot, ami lovaglocipovel olyan volt, mint egy csizma. :) (Budapesten ilyen nincsen sajnos, gondolom mar elkapkodtak.) Szoval ha tartossagra mesz, akkor mindenkepp csizma (de legalabb bor labszarvedo), az azonban 30-40e-tol indul. :/
Kesztyuben nem tudok tanacsot adni, nem lovagolok abban, nem erzem a szarat elegge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!