Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy 12 éves lánynak, milyen...

Egy 12 éves lánynak, milyen lovaglófelszerelést ajánlotok edző órára?

Figyelt kérdés
Most kapok egy lovaglócsizmát,de nem tudom hogy cicanadrágban lovagoljak,vagy vegyek egy lovaglónadrágot?
2011. aug. 2. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
eleinte elég a cica gatya, késöbb vehetsz lovagló nacit is ,de használtan olcsón is lehet kapni. Kobak az mindenféle képen kell, de ha nincs saját adddig a lovardait todod használni, esetleg gerincvédő de ez nem muszály,de véd. lovagló csizma vagy cipő és lápszárvédő.
2011. aug. 2. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ,milyen gyakran lovagolsz.Mert ha hetente többször,akkor érdemes venni egy lovaglónadrágot,kobak is ajánlott saját,bár vannak olyan lovardák,ahol adnak.
2011. aug. 2. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:

sztem a naci fontosabb mint a csizma.

Jó lesz az egy darabig hosszú zoknival is.

Én a gumicsizmákat nem szeretem, mert még nem láttam olyan embert, aki rendesen le tudta vna engedni a sarkát gumicsizmában. Akkor inkább lovaglócipő+chaps. Azt belevéve h nő a lábad, ezzel olcsóbban is jössz ki.

Lovaglónaciból nem kell a hűdenagy minőség, úgyis kinövöd, jó a dechatlonos is.

2011. aug. 2. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

ja, és ha már önállóan mész, akkor esetleg egy kesztyű sem árt.

No meg a kobak. Lehet h jobb lenne az állítható, mert még nősz.

2011. aug. 2. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
hát én eleinte csak lovagló nadrágban lovagoltam de mindig ki dörzsölte a nyereg.Vettem egy cicanadrágot és az már egy éve nem szakadt ki:D van egy pár belőle és csak azokat használom:D én ezt ajánlom!
2011. aug. 2. 21:37
 6/7 x) ***** válasza:
A lovaglócsizma tényleg nem a legjobb megoldás szerintem... A lovaglócipővel többre mész bár az sem muszáj elég ha találsz valamit aminek van egy kis sarka. (persze a lovaglócipő jobban néz ki) és nem tudom hogy csak én vagyok-e így vele de én farmerban lovagolok nekem az is kényelmes.. :)
2011. aug. 2. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
A kobak az első és a legfontosabb! Anélkül, bele se vágj a lovaglásba. Ezután a lovaglónadrág,pálca, kesztyű, chaps. Nem kell csizmát venni, a lovasok többsége a lovaglócipő + chaps párosítást hordja a versenyeken is. Ha pedig már az ugratásnál tartassz, akkor egy védőmellényt érdemes beszerezni. Vagyis akkor amikor már nem nőlsz többet. :)
2011. aug. 3. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!