Egy 12 éves lánynak, milyen lovaglófelszerelést ajánlotok edző órára?
Figyelt kérdés
Most kapok egy lovaglócsizmát,de nem tudom hogy cicanadrágban lovagoljak,vagy vegyek egy lovaglónadrágot?2011. aug. 2. 10:40
1/7 anonim válasza:
eleinte elég a cica gatya, késöbb vehetsz lovagló nacit is ,de használtan olcsón is lehet kapni. Kobak az mindenféle képen kell, de ha nincs saját adddig a lovardait todod használni, esetleg gerincvédő de ez nem muszály,de véd. lovagló csizma vagy cipő és lápszárvédő.
2/7 anonim válasza:
Attól is függ,milyen gyakran lovagolsz.Mert ha hetente többször,akkor érdemes venni egy lovaglónadrágot,kobak is ajánlott saját,bár vannak olyan lovardák,ahol adnak.
3/7 anonim válasza:
sztem a naci fontosabb mint a csizma.
Jó lesz az egy darabig hosszú zoknival is.
Én a gumicsizmákat nem szeretem, mert még nem láttam olyan embert, aki rendesen le tudta vna engedni a sarkát gumicsizmában. Akkor inkább lovaglócipő+chaps. Azt belevéve h nő a lábad, ezzel olcsóbban is jössz ki.
Lovaglónaciból nem kell a hűdenagy minőség, úgyis kinövöd, jó a dechatlonos is.
4/7 anonim válasza:
ja, és ha már önállóan mész, akkor esetleg egy kesztyű sem árt.
No meg a kobak. Lehet h jobb lenne az állítható, mert még nősz.
5/7 anonim válasza:
hát én eleinte csak lovagló nadrágban lovagoltam de mindig ki dörzsölte a nyereg.Vettem egy cicanadrágot és az már egy éve nem szakadt ki:D van egy pár belőle és csak azokat használom:D én ezt ajánlom!
6/7 x) válasza:
A lovaglócsizma tényleg nem a legjobb megoldás szerintem... A lovaglócipővel többre mész bár az sem muszáj elég ha találsz valamit aminek van egy kis sarka. (persze a lovaglócipő jobban néz ki) és nem tudom hogy csak én vagyok-e így vele de én farmerban lovagolok nekem az is kényelmes.. :)
7/7 anonim válasza:
A kobak az első és a legfontosabb! Anélkül, bele se vágj a lovaglásba. Ezután a lovaglónadrág,pálca, kesztyű, chaps. Nem kell csizmát venni, a lovasok többsége a lovaglócipő + chaps párosítást hordja a versenyeken is. Ha pedig már az ugratásnál tartassz, akkor egy védőmellényt érdemes beszerezni. Vagyis akkor amikor már nem nőlsz többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!