Hány hónap lovaglás után vettetek lovaglófelszerelést?
Nadrágra, lábszárvédőre, csizmára (esetleg kesztyűre) gondolok.
Én már lassan két éve lovagolok és még nincs semmim. Csak kobakom van, de azt is most vettük a nyár közepén.
Egyébként 15 vagyok, úgy hogy nincs túl sok esély rá, hogy kinövöm. :)
Én nem akartam rögtön az elején megvenni mindent, mert attól tartottam, hogy ezt is hamar abbahagyom (kipróbáltam már egy két sportot és mindet abbahagytam egy idő után). Mondjuk ezt már két éve csinálom, mint mondtam, és nagyon szeretem is. De amúgy nem izgat különösebben, hogy nincs teljes felszerelésem, csak kíváncsi vagyok ki hogy van vele. Kobakot sajnos kell hordani, bár jobb lenne nélküle néha azt hiszem. :)
Egyébként a kengyelszíj nekem nem a combomat csípi, azzal meg nem tudok mit kezdeni.
Nadrágot kb. 2 hónap után, kobakot 5 hónap után.
Most fogok pálcát és kesztyűt venni, és karácsonyra kapok cipőt meg lábszárvédőt.
Idén áprilisban kezdtem a lovaglást.
kobakot kb. 1 hónap után.
gerincvédőt és kesztyűt kb. 1,5 év után.
lábszárvédőt kb. 2 év után.
lovaglócsizmám nincs, lovaglócipőm van, azt 3év után vettünk.
Hát, én sokáig melegítőben, lovardás kobakban, kesztyű nélkül, egy régi főzős bőrcipőben lovagoltam.
Aztán turiztam lovaglónacit, használtan vettem lábszárvédőt, cipőt,de kesztyűm, kobakom újonnan van. De minden saját felszerelésre évekig vártam. (5-8 év)
Mondjuk olyan helyeken lovagoltam, ahol nem néztek ki melegítőben sem.
Szintúgy beleszülettem a lovazásba. 5 évesen kezdtem lovagolni, de csak később, amikor már versenyzést forgattam a fejembe, akkor kaptam lovagló nadrágot, kobakot, kesztyűt, stb.
A lovamnak előbb megvolt a felszerelés, nekem csak később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!