Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elliptikus tréner a fenékizmok...

Elliptikus tréner a fenékizmokat is erősíti? Melyik sima farizom erősítő gyakorlat a leghatásosabb, amit otthon is el tudok végezni?

Figyelt kérdés
Hirtelen sokat fogytam (betegség), és az eddig lapos seggem még tragikusabban néz ki, meg érezhetően, láthatóan löttyedt. Szóval nem überkerek szuperfenék kell, csak ne legyen lötyi.
2016. febr. 4. 14:33
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
Minimálisan. Erre nem a kardiogépek a legjobbak. Súlyzós guggolás és kitörés kellene.
2016. febr. 4. 14:40
 2/9 aikiboxer ***** válasza:
100%

Guggolás, guggolás súllal és guggolás fél lábon. Ez utóbbit úgy csinálhatod, hogy fél kézzel kapaszkodsz valamiben és segíted magad addig amíg nem megy önállóan.

Kitörés, kitörés súllyal. Keress rá ezekre youtube-on.

2016. febr. 4. 14:41
 3/9 aikiboxer ***** válasza:
Bocs nem akartam okosabb lenni mint Cortez csak mire megírtam ő gyorsabban posztolt. :)
2016. febr. 4. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2016. febr. 4. 14:45
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
Dehogy vagyok okosabb. ;)
2016. febr. 4. 14:54
 6/9 Szabi.L ***** válasza:
100%
Ha széles terpeszben guggolsz, az még inkább farizomra megy. Lábemelés előre/oldalra.
2016. febr. 4. 14:59
 7/9 Szabi.L ***** válasza:
Bocsánat, elírtam: hátra/oldalra :)
2016. febr. 4. 14:59
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
Jó még a csípőemelés hanyatt fekve, súllyal a hason.
2016. febr. 4. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. febr. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!