Hogyan edzetek a héten?
Figyelt kérdés
Ha heti 4x edzek akkor a 4 különböző edzés vagy ha A és B edzést csinálok 2x a jobb? Ti hogyan csináljátok?2016. jan. 31. 22:01
1/5 Cortez70 válasza:
Én sokáig heti egyszer edzettem egy izomcsoportot, most váltottam pár hónapig a heti két A és két B tervre. Aztán majd visszatérek a teljes osztottra ha ezt unom már. Én már úgysem fejlődök 30 év edzés után. ;)
2/5 anonim válasza:
Nekem kezdőként teljes testes megy. Eléggé nem edzésbarát a munkaidőm, szóval a következőképp fogok edzeni:
Hétfő: délelőtt erősítés, utána 20 perc intervallum kardió
Kedd-szerda reggel: Otthon munka után csak pár gyakorlat, semmi extra, csak fél óra lightosan, a mozgás kedvéért (de csak kert még nem szereztem be normális súlyzókat)
Csütörtökön és szombaton teljes testes erősítés, utána 20 perc intervallum kardió.
Pénteken pihenő, csak egy óra kardió lesz.
Vasárnap dolgozok, így aznap teljes pihi.
3/5 anonim válasza:
* de csak mert
Ez az idióta telefon folyton átfogalmazza, amit írok. :P
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jan. 31. 22:19
5/5 anonim válasza:
A és B kétszer a jobb. ;)
Én most térek át az osztottra, egyelőre ABA/BAB megy hetente, majd 4-6 hét múlva váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!