Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most lesz laporaszkópos...

Most lesz laporaszkópos térdműtétem. Mire számítsak, mégis milyen lesz?

Figyelt kérdés

2016. jan. 30. 09:39
1 2
 11/19 anonim válasza:
ugylátom nem érted hogy mit írok. és te tipik azaz ember vagy akinek innentől kezdve akár mit írok ugyis rossz lesz. írtam hogy biztosan adtak a hasba vérhígítót műtét előtt is és utána még 20 napig (nyílván ebben is megtalálod a hibát és 21 lesz :D ) de kihangsúlyozom nemhiszmehogy a kérdező erre gondolt amikor kérdezte hogy milyen lesz :D
2016. febr. 5. 23:16
 12/19 anonim válasza:
Te pedig egy tipikusan buta ember vagy értelmezési gondokkal. Mutasd már meg hol írtad, hogy 20 napig kaptál vérhigitót? Részemről parttalan a beszélgetés veled!
2016. febr. 6. 17:44
 13/19 anonim válasza:
a mondatom első részére értettem. de mindegy értelmezési gondjaim vannak :D viszont te meg nembírom felfogni a mondatok lényegét. mindenben csak a hibát tipik magyar ember :D
2016. febr. 6. 22:55
 14/19 anonim válasza:
Addig amíg a mondatokat kisbetűvel kezded és szavakat egybeírsz ne kritizálj másokat!
2016. febr. 7. 07:58
 15/19 anonim válasza:
erről beszélek ember. ez itt nem a helyesírási verseny. másba nem tudsz belekötni akkor jössz a helyesírással :D párszor már leírtam : tipik magyar. te is csak a 100ból 99 ember egyike vagy akármennyire is nagyra tartod magad!
2016. febr. 7. 11:27
 16/19 anonim válasza:
Hála ég te is magyar vagy, és a 99 egyike. És érvelni azt nem tudsz. Kötözködni...na azt igen.
2016. febr. 7. 11:54
 17/19 anonim válasza:
hühh. sötétség van nálad :D nemtudom ki kötözködik folyamatosan :D
2016. febr. 7. 12:41
 18/19 anonim válasza:
Még mindig jobb mint ami nálad van.
2016. febr. 7. 13:10
 19/19 anonim válasza:
igen igen. jo ez neked!
2016. febr. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!