Most lesz laporaszkópos térdműtétem. Mire számítsak, mégis milyen lesz?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 09:39
1/19 anonim válasza:
Kapsz egy hasba szurit, alszol egyet, felébredsz, az utána levő történet attól függ miért lesz a műtét. Egyébként artroszkópos a műtét.
2/19 anonim válasza:
egyébként gerinc közeli érzéstelenítés nem hasba :D
3/19 anonim válasza:
Miről beszélsz? Vérhigitó hasba és altatás.
4/19 anonim válasza:
gerincközeli érzéstelenítés az egyik másik mód pedig az altatás de nemtom milyen hsabaszuriról beszélsz én nem kaptam :D
5/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen kórházban műtöttek, de jaj...vérhigitót térdműtétkor kötelező!
6/19 A kérdező kommentje:
A Bonyhádi korhsázban lesz a műtét. A többit nagyon orvosnyelven mondta😃
2016. febr. 3. 06:29
7/19 anonim válasza:
hát ha altatnak lehet utána adtak miután aludtam de előtte én nem emlékszem. utána nyílván kell beadni magadnak a hasadba de ez nem tartozik szorosan a műtéti módszerhez
8/19 anonim válasza:
Hasba szurit azért kell kapni napokon, heteken át egy térdműtöttnek, mert a mozgás hiánya miatt trombozist kaphatsz. Szerinted? Ilyenről még nem is hallottam, hogy nem adtak neked.
9/19 anonim válasza:
igen műtét előtt biztos adtak de gondolom azért nem nagyon emlékszem rá mert (szerintem) nem szorosan a műtéthez köthető. gondolok itt arra hogy nem erről lesz ugymond emlékezetes ez az egész. szerintem a csőkivétel, altatás "élménye" sokkal jobban megmarad az emberben
10/19 anonim válasza:
Megmondanád melyik kórházban műtöttek? Sajnos már kétszer műtötték a térdemet, de mindkét alkalommal éber állapotban, megtanítva a szuri használatát kaptam, kaptuk a hasunkba. Műtét előtt már nem ezekkel foglalkoznak az orvosok, asszisztensek. És mondom még egyszer, a fekvés miatt ez nem egy alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!