Sportolással szeretnék lefogyni! Nem diétázok mert hülyeségnek tartom ( azért nyilván kevesebbet eszek és megválogatom hogy mit ) de mi lenne az a torna gyakorlat amivel combról és hasról fogyhatunk!?
Ha fogyni akarsz akkor a haspres es felules felesleges, mert ahogy elottem is irtak nincs helyi zsiregetes. A hasrol csak dietaval megy le a felesleg.
Neked intenziv aerob mozgas kell, ugyanis hiaba eszel zoldseget meg gyumolcsot ami szenhidrat szinte semmi feherjetartalommal, a servezet a zsirt csak intenziv mozgassal egeti el. Az emberi szervezet imadja a zsirt felhalmozni, es utalja elegetni. Eloszor a feherjehez es szenhidrathoz nyul, majd utana a zsirhoz. Ezert kell sok feherjet bevinni es sokat mozogni.
Ha meg fogyni akarsz akkor izomepites nem lesz, igy a guggolas sem a legjobb.
Azért baromságokat ne írjunk már:
"Ha fogyni akarsz akkor a haspres es felules felesleges"
Attól még kell hasizomra edzeni és a guggolás is tökéletes erősítésre. Edzeni muszáj az izmokat, hogy feszes legyél és ne veszíts izmot. A hasról nem gyakorlattal fogysz, de fontos az erős hasizom.
Egyáltalán nem hülyeség amit írtam! A hasprés és a guggolás sem éget el annyi kalóriát mint bármilyen intenzív aerob mozgás.
Igen, a hasprés és a guggolás nem az.
A kérdés ez volt:
"de mi lenne az a torna gyakorlat amivel combról és hasról fogyhatunk!?"
Te pedig ezt írtad:
"Combra guggolj. Lehetőleg súllyal. + kitörés. Hasra hasprés, lábemelés."
Ez a két gyakorlat nem a kalóriaégetésre összpontosít hanem az izmok erősítésére.
Ha azt kérdezte volna, hogy mi az amivel fogyhatok és feszesebbé tehetem a combom és a hasam... Akkor azt írtam volna, hogy aerob mozgás + guggolás vagy/és kitörés + hasprés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!