Hajlékonysági gyakorlatok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy minden álmom, hogy hajlékony legyek, de valahogy sose jön össze. Rengetegszer próbáltam de fél év után sem éreztem nagy változást :( igazi célom a spárga és a kézen átfordulás. A kézen átfordulással nagyon nincs baj, mert megvan hozzá a bátorságom szóval simán neki merek futni. De a híd az valami borzalmas: a csípőm nem elég hajlékony ezért a "hidam" eléggé "lapos" vagy nem tudom hogy mondjam...tudnátok jó ötleteket a problémák orvosolására? Linket is szívesen várok 😁 előre is köszönöm
13\L
2016. jan. 14. 20:58
1/2 anonim válasza:
Először is mindig csinálj pillangót és hajolgass le. Az jó ha már le tudot rakni a hasad. Terpeszben is hajolgass mindkét lábadra és középre. Összezárt lábbal is hajolgass előre sokat, érjen le a hasad. Amelyik spárgád a jobban megy le, azt próbálgasd és feszegesd a határaidat. Napi 1 órát kellene nyújtanod ahhoz hogy minél hamarabb lemenjen a spárgád. Általában kamasz korban szoktak összeszűkülni az emberek jobban. Hány éves vagy? Ha már lemegy az egyik arra is kell nyújtani hogy megmaradjon a spárgád. Ne forduljon ki a hátcsó spárgád, azaz a hátcsó térded lefelé legyen és hogyha spárgában a hátcsó lábadat (sípcsontnál) felhúzod vízszintes legyen és akk nincs kifordulva a csípőd
2/2 anonim válasza:
Rengeteg nyújtó gyakorlatot találsz az interneten, de azt ne feledd hogy nyújtás közben mindig mély levegőt vegyél. A hidhoz pedig idő kell. Szeptemberben borzalmas volt a hidam. De naponta 30 mp voltam hídban. Így sikerült ma már a jo hajlékony híd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!