Ez kick-box? Ha nem, akkor mi?
Videót néztem, szóval lehet csak rosszul láttam :D
Nem tudom, hogy mi más van benne.
Hallottam olyanról is, hogy thaikickbox, biztos nem így kell írni, de a kettő ötvözete. Talán ez az? Mert egy barátom azt mondta rá, hogy biztosan kick-box
Gondolom látszik, hogy nem vagyok nagyon benne a harcművészetekben és küzdősportokban, ezt nézzétek el nekem :D
Miután végiggondoltam ezt a tényt is beleszámítva, már nem jelentem ki, hogy milyen technika van benne biztosan, és mi nincs. Csak annyiban vagyok biztos, hogy bandázs volt rajtuk, lábvédő/bokavédő (hogy hívják ezt rendesen amúgy?), és ugye ágyék- és fogvédő.
Nos, igen, a probléma itt kezdődik, mivel nincs meg a videó, különben linkeltem volna. :/
Reménykedek, hogy a szakértői szemek tulajdonosa ilyen információk alapján is meg tudja mondani. :D (Gondolom az öltözet és védőfelszerelés már eleve kizár pár dolgot, most már tényleg csak azokban vagyok biztos, és a rúgásokban-ütésekben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!