Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Box vagy kick box? 20N

Box vagy kick box? 20N

Figyelt kérdés
Szeretnek elkezdeni valamilyen sportot. Mindig is szerettem ezeket, Ugyhogy rajuk esett a valasztas. De Nem tudok donteni. Melyik lenne jobb elonyosebb? Keso mar elkezdeni ilyen idos korban?

2015. dec. 31. 00:10
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Szia!:) jobb kesobb mint soha! Szerintem egyaltalan nem vagy elkesve semmivel!! Meg epp abba a korba vagy amikor a sporttol szepen atalakul a tested! Enis lany vagyok es kick-boxolok mar tobb eve,mindenfelekepp ezt ajanlom,szerintem egy meccs rugasokkal sokkal elvezetesebb! Es az se mellekes hogy ez jobban formalja a labaidat,fenekedet is,ami egy lanynak/nonek fontos! Tapasztalatbol irom,en jol atformalodtam tole! Es negaragudj az ekezethiany miatt!
2015. dec. 31. 00:48
 2/28 A kérdező kommentje:

Szia!:) Eloszor is semmi gond, nekem is hianyoznak!:) Koszonom a valaszodat! en is inkabb a kickbox fele hajlok!!

Hany eves vagy? Lehetne Meg hozzad nehany kerdesem? Kellene par jo tanacs:)

2015. dec. 31. 00:53
 3/28 anonim válasza:
20N? Én inkább ezen nevettem fel. :D
2015. dec. 31. 01:09
 4/28 A kérdező kommentje:
Na miert is?:)
2015. dec. 31. 02:05
 5/28 anonim válasza:
Persze,irj uzenetet is nyugodtan!:)
2015. dec. 31. 02:06
 6/28 A kérdező kommentje:
Koszonom, irok!:)
2015. dec. 31. 02:06
 7/28 aikiboxer ***** válasza:

Nem tudom, milyen a csaj kick-box élet (gondolom leginkább semmilyen), de a női ökölvívás élet nagyon jó. Olimpiai sport lett, ennek köszönhetően több figyelem és pénz is ömlik a sportba. Nagyon sok lány boxol, és nőként 20 évesen még simán van esélyed versenyezni is, ha szeretnél. Rendszeresen vannak barátságos országos csaj box találkozók, ahol edzés, barátságos kesztyűzés van. Mindenki ismer mindenkit, nagyon rendes a női csapat.

Maga az ökölvívás nagyon jó kis sport, jóformán teljesen sérülésmentes és teljesen veszélytelen, viszont eszméletlenül jó kondit ad és gyönyörű alakot farag neked. A kick boxolók általában közel sem tudnak annyira jól öklözni, mint az ökölvívók, emiatt harcolni sem, ha ez szempont. És nem tudom, mennyire veszi igénybe a térdet a rúgás, de lehet, hogy 20 évesen már nem a legjobb dolog a lábadat rúgásokkal terhelni.

Másfelől persze jópofa dolog a kick-box is, szórakoztató sport.

2015. dec. 31. 09:30
 8/28 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem túlreagálod ezt, aikiboxer, nem? Szerintem őt pont nem érdeklik a versenyek, csak csinálni akar valamit. Ha fontos neki a harci része, akkor meg a Kick Box talán előnyösebb is lehet, mert tud rúgni és az ellen védekezni. Kézzel nyilván nincs olyan szinten, mint a Box, de mivel ugyanazok a technikái, ezért jóval alatta sincs, ergo az utcai Dezsőnek az tökéletesen elég, ha meg tud rúgni, akkor pláne. Thai Boxoló barátom mondta, hogy egy Boxoló ellen elég, ha tudsz egyenest rúgni, már le is győzted. Kicsit nem értettem vele egyet, viszont gondolj bele... az egyenes gyors és rohadt erős, nincs akkora hasizom, amivel azt fel lehetne fogni eredményesen, és abból a pózból egy Kick Boxoló tud alkotni rendesen. Tehát nem hiszem, hogy ennyire alávaló lenne a Kick Box.
2015. dec. 31. 09:45
 9/28 aikiboxer ***** válasza:

A kérdező eldönti, hogy mit szeretne. Mondtam pár szempontot. BÚÉK! :)

Ui: a haverod egy szájhős, amit mond csak elméleti okoskodás. Életében nem állt még boxolóval szemben ezek szerint.

2015. dec. 31. 10:07
 10/28 anonim ***** válasza:
Pedig de. Aikiboxer, neked nem fáj egy kicsit, amikor közelebb visznek az igazsághoz? A Box nagyon jó, de ha egy kis rutinod van ellene, illetve tudsz rúgni, akkor már nagyon könnyen legyőzhető. Haverom nem csak Thai Boxolt, hanem utcán nőtt fel és mondjuk mondta, hogy egyszer harcolt Boxoló ellen, de azt nagyon megszívatta. Szóval úgy volt, hogy a Boxoló megtámadta, ő elhajolt és a mögötte lévő betonfalba beleütött a manus és ripityára tört a keze. Mondta, hogy amúgy hasba térdelte volna, de tudta, hogy a fal majd megoldja helyette a munkát. Úgyhogy sajnálom, de a Boxnak még mindig több hátránya van, mint előnye. Ettől függetlenül az oktatása miatt jó, de valószínűleg kihalt volna Kínában ezelőtt 300 évvel, amikor olyan stílusok ellen kellett volna szembeszállnia, amiket ugyanúgy jól oktattak.
2015. dec. 31. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!