Box vagy kick box? 20N
Szia!:) Eloszor is semmi gond, nekem is hianyoznak!:) Koszonom a valaszodat! en is inkabb a kickbox fele hajlok!!
Hany eves vagy? Lehetne Meg hozzad nehany kerdesem? Kellene par jo tanacs:)
Nem tudom, milyen a csaj kick-box élet (gondolom leginkább semmilyen), de a női ökölvívás élet nagyon jó. Olimpiai sport lett, ennek köszönhetően több figyelem és pénz is ömlik a sportba. Nagyon sok lány boxol, és nőként 20 évesen még simán van esélyed versenyezni is, ha szeretnél. Rendszeresen vannak barátságos országos csaj box találkozók, ahol edzés, barátságos kesztyűzés van. Mindenki ismer mindenkit, nagyon rendes a női csapat.
Maga az ökölvívás nagyon jó kis sport, jóformán teljesen sérülésmentes és teljesen veszélytelen, viszont eszméletlenül jó kondit ad és gyönyörű alakot farag neked. A kick boxolók általában közel sem tudnak annyira jól öklözni, mint az ökölvívók, emiatt harcolni sem, ha ez szempont. És nem tudom, mennyire veszi igénybe a térdet a rúgás, de lehet, hogy 20 évesen már nem a legjobb dolog a lábadat rúgásokkal terhelni.
Másfelől persze jópofa dolog a kick-box is, szórakoztató sport.
A kérdező eldönti, hogy mit szeretne. Mondtam pár szempontot. BÚÉK! :)
Ui: a haverod egy szájhős, amit mond csak elméleti okoskodás. Életében nem állt még boxolóval szemben ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!