Box vagy kick box? 20N
,,hanem, hogy melyik fejleszt jobban fizikailag, gyorsasagilag, Es mozgastechnikailag''
Egyik sem. Állóképességed a futástól lesz és a hosszú edzésektől, de ez lehetne akár a foci is. Gyorsaságra is vannak gyakorlatok, mozgástechnikát pedig a tornák fejlesztik leginkább.
Honvéd megint hülyeséget beszél.
Kérdezd meg bármely oktatót, rendőrt bárkit azt fogja javasolni hogy a legjobb ha hagyod magad kirablás esetén és nem hősködsz. Több esetben lesz verés a vége mint címlap fotó a bátor hősről.
Persze ha mondjuk egy buszba akarnak tuszkolni vagy épp megerőszakolni akkor nem baj, de 10-100e-ért általában azt mondják hogy jobb ha nem öleted meg magad.
Támadás esetén eleve ha nem szoksz hozzá az ilyenhez akkor hátrányból indulsz, férfi támadóval szemben pedig végképp. Van 1-1 nő aki megver egy férfit de ritka, mivel a támadó általában vagy agresszív és nagydarab, vagy kimérten nyugodt és rutinos, vagy fegyverrel van.
Inkább sport mint önvédelem céljából keress ilyet.
Honvéd gondolta felnéz még1x az évben mobilról ide és mit lát ? Jéé valami arcoskodó noname hülyegyerek megint személyeskedik. Honvédnek meg pont elege van a témát szétoffoló, kérdésre nem válaszoló internet trollokból.
Ki beszélt rablásból te szerencsétlen ?
Azt írtam, ha megtámadják. Mennyi criminal pszichológiát tanultál? Mert én 2 évet.
Azt írtam ha megtámadják. Ha valaki neked esik az utcán és te "együttműködsz" tudod mi lesz ? A betonba nyalogathatod a véredet.
Kérdezzen meg rendőrt vagy hozzáértő személyt ? 1. danom van ju jitsuból, és jelenleg is a belügynél van igazolványom, emiatt minden héten találkozom olyan emberekkel akiket megvertek vagy épp aránytalanul védekezett. Egy nő is megtudja magát védeni, nem azt mondtam, hogy dob egy ippont a támadóján, aztán lekopogtatja, hanem hogy annyi előnyt tud magának szerezni egy torok, szem, lágyék támadással, ami elég hogy befusson a legközelebbi abcbe.
Idióta barom.... Persze ha valaki elkezd verni az utcán mert be van lőve mint a misi mókus, akkor működjöm együtt MINDENKI hátha agyon is verik, de legalább elmondhatja, hogy együttműködött.
,,Azt írtam, ha megtámadják''
Igen mert az ilyen véletlen támadásoktól félni kell. Bárkit megtámadhatnak ok nélkül az utcán.
Nyilván jobban teszi ha elfut:)
,,Idióta barom.... Persze ha valaki elkezd verni az utcán mert be van lőve mint a misi mókus, akkor működjöm együtt MINDENKI hátha agyon is verik, de legalább elmondhatja, hogy együttműködött.''
Ez is valós félelem mivel az ilyenek általában tényleg nem pénzt akarnak hanem csak megverni egy nőt mert az milyen brahi.
De hagyjuk igazad van:) mostantól én is rettegve járok majd hogy valaki csak úgy megver ok nélkül fényes nappal, vagy akár este a utcán.
"De hagyjuk igazad van:) mostantól én is rettegve járok majd hogy valaki csak úgy megver ok nélkül fényes nappal, vagy akár este a utcán."
Pedig simán beléd kötnek. Elég ha valakinek nem tetszik a bőröd színe, a ruhád vagy hangosan hallgatsz zenét, ami neki nem tetszik. A közbiztonság viszont azért nem olyan szar, de sok helyre nem érdemes este 8 utána menni, télen meg pláne. Amikor megyek haza a csajomtól este 8 után, akkor inkább felszállok a villamosra, hátha ott nem vernek fejbe. Nem azt mondom, hogy szarj be lépten-nyomon, de néha nem árt, ha az ember a háta mögé néz. Én például kifejezetten utálom ha valaki követ. Inkább megállok, elengedem a palit.
A lányok meg különösen veszélyeztetettek, mert rengeteg a gyökér perverz. Nem kell mindig megerőszakolásra számítani, de megtörténhet. Akárkivel. Jobb félni, mint megijedni.
Boldog új évet mindenkinek!
Remélem nektek is jól telt a szilveszter. Nekem igen, sport fórumunk egy szuper tagjával. <3 :)
A Kérdezőnek meg jó sportolást! Feltételezem, hogy nem a bolíviai őserdőkben akar vadászkéssel harcolni a drogbandák ellen, csak mozogni szeretne hetente párszor, szeretne egészséges lenni és jól érezni magát, csinos lenni és edzéseken jól szórakozni. Erre a célra pedig mind a két sport megfelel. Egyáltalán: örüljön az ember lánya, ha talál egy normális edzőt és edzést, jó időben, jó helyen. :)
Szerintem Honvéd meg szerénységem összefoglaljuk azokat az alapokat, amiért elsősorban az ökölvívást javasoljuk. Sportnak is, hobbinak is, szórakozásnak is. Aztán a Kérdező meg tanulhat erre még valamit, ha a későbbiekben tökéletes gyilkológéppé szeretné fejleszteni a testét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!