Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le 3 kilót?

Hogyan adjak le 3 kilót?

Figyelt kérdés
170 centi vagyok és 58 kiló. A csontjain elég masszívan, meg elképzelhető hogy van rajtam minimális izom is, formás vagyok de szeretnek egy picit feszesiteni vagy ha másképp nem megy fogyni 3 kilót. Rendszeresen guggolok, de edző terembe sajnos nem bírok eljárni. Mit csináljak illetve milyen kajákat kerüljek ? ( nem veszem annyira komolyan h dekara pontosan kimeregessem a kaját. ) ha van olyan fehérje por amit érdemes iszogatni egy étkezés helyett szívesen fogadom..
2016. jan. 10. 13:48
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
100%
Feszes attól leszel ha keményen edzel és lehetőleg súlyzókkal. Üres guggolásokal nem sokra mész. És mindenre kell edzeni, teljes testre. Fogyni kalória mínuszban tudsz, ehhez csökkentsd a szénhidrátot. A fehérjebevitel matlradjon magas. Edzés utánra mehetne tejsavóprotein, pl mhn whey ami nem is drága.
2016. jan. 10. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne a mérlegre koncentrálj, hanem a centikre, és a tükörre. Az izom nehezebb, mint a zsír, de feszesebb is, tehát ha elkezdesz kicsit mozogni, akkor könnyen lehet, hogy feljön még 1-2 kiló, cserébe vékonyabb, feszesebb leszel.

3 kilót egyébként szinte bármivel le lehet adni, simán étkezz rendszeresen, igyál sok folyadékot, és iktad ki a cukros, rágcsálós dolgokat. De a helyedben nem ezt az utat választanám

2016. jan. 10. 14:50
 3/4 Cabelas_xD ***** válasza:
Az a 3 kg most nem a világ vége, lehet ha kiméregetted volna akkor nem kellett volna egy hosszú szöveget leírj. Még egy kérdés, honnét tudod hogy pont 3 kg-ot kellene fogyj, hogy "feszes" légy?
2016. jan. 10. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó sehonnan, mert lehet félreérthetően írtam de a 3 kilo minusz az csak ugy jött, a feszesítés meg mindig bennem volt van és lesz:)

Guggolni súlyzókkal szoktam! Néztem pár videot hogyan érdemes:)

Köszi a válaszokat amugy, elsőnek külön köszönet a konkrét fehérje cuccért!

2016. jan. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!