Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 12 éves lány vagyok. Hogy...

12 éves lány vagyok. Hogy adjak le 40-50 kilót?

Figyelt kérdés
163 centi vagyok, 100 kiló vagyok, lány, és le kéne adnom 40-50 kilót.

2015. jún. 12. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Sport! A futás megterhelne jirtelen, szal úszással kellene!
2015. jún. 12. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen ekkora túlsúllyal bizony orvosi segítségre lesz szükséged. Mivel ennyi idős korban nem ajánlott a fogyókúra mert a fiatal szervezet még növésben van. De te kórosan túlsúlyos vagy. Csak a sport rajtad nem segít. Érdemes elmenni egy orvoshoz, aki elmondja, hogy kihez kell fordulnod, ki az aki segít az egészséges étrend feállításában, és segít abban is, hogy megfelelő sportot csináld.
2015. jún. 12. 20:56
 3/8 anonim válasza:
Te jó isten, hová süllyes a világ? Troll kérdés?
2015. jún. 12. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Utaltasd be magad sürgősen szüleiddel kórházba!
2015. jún. 12. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
12 évesen meg ne tedd! Nőni fogsz, majd ha már nem nősz. Komolyan!
2015. jún. 12. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szobabiciklit ajánlok. Futás,tempós gyaloglás egyenlőre szóba sem jöhet .

Van e valamilyen pajzsmirigy betegséged ? Jó lenne megnézetni ,bár nem értem,a szüleid nem törődnek veled ,nem látják,hogy nagy baj van ? Ez ebben a korban hatalmas túlsúly.Később is mondjuk .

Kerüld: liszt,cukor,tej,mindenféle formája.

ehetsz tojást,húst,zsírt,zöldségeket,gyümölcsöket (mértékkel ) . De szerintem segíteni kellene neked,különösen a szüleidnek . Mert ha otthon megy a péksüti,csoki,üdítő,tészta dögivel akkor sajnos 12 évesen nem sokat tehetsz .

2015. jún. 12. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss! És ezt most vetted észre?
2015. jún. 12. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért ne egy 12 éves gyereket hibáztass már. Szerinted neki kéne mindent tudnia és intéznie?

Az mondjuk érdekes, ha a védőnő nem szólt a szüleidnek. Meg hogy a szüleid maguktól nem kapcsoltak, hogy itt valami komoly gond van.

Ki kell vizsgáltatni, mi az oka ennek a morbid elhízásnak és annak és a korodnak megfelelően majd az orvosok összeállíthatnak egy diéta-tervezetet. Az sem mindegy, milyen mozgásforma jöhet szóba.

2015. jún. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!