12 éves lány vagyok. Hogy adjak le 40-50 kilót?
Szobabiciklit ajánlok. Futás,tempós gyaloglás egyenlőre szóba sem jöhet .
Van e valamilyen pajzsmirigy betegséged ? Jó lenne megnézetni ,bár nem értem,a szüleid nem törődnek veled ,nem látják,hogy nagy baj van ? Ez ebben a korban hatalmas túlsúly.Később is mondjuk .
Kerüld: liszt,cukor,tej,mindenféle formája.
ehetsz tojást,húst,zsírt,zöldségeket,gyümölcsöket (mértékkel ) . De szerintem segíteni kellene neked,különösen a szüleidnek . Mert ha otthon megy a péksüti,csoki,üdítő,tészta dögivel akkor sajnos 12 évesen nem sokat tehetsz .
Azért ne egy 12 éves gyereket hibáztass már. Szerinted neki kéne mindent tudnia és intéznie?
Az mondjuk érdekes, ha a védőnő nem szólt a szüleidnek. Meg hogy a szüleid maguktól nem kapcsoltak, hogy itt valami komoly gond van.
Ki kell vizsgáltatni, mi az oka ennek a morbid elhízásnak és annak és a korodnak megfelelően majd az orvosok összeállíthatnak egy diéta-tervezetet. Az sem mindegy, milyen mozgásforma jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!