Mezítlábasok, vannak itt akik még télen is csinálják? Javaslatok?
Esik a hó! Remek lehetőség egy alapos hóban hempergésre és hóban futásra. A hóval való ledörzsölés is nagyon jó.
Nézd meg mit csinálnak ezek az óvodások: https://www.youtube.com/watch?v=q9jmO9u1olc
Ezt még nem mertem, de ki kellene próbálni.
Ezt is érdemes megnézni:
Van itt olyan, aki ott volt? Sajnos én lemaradtam. Az előbbi videó óvodásainak meg sem kottyanna.
sziasztok! :D
nekem a legdurvább most szilveszter hajnalban volt -16 fok és egy órát legalább kint voltam. Nem számoltam azzal, hogy elfelejtettem pénzt vinni jegyre, így le kellett szállnom hamarabb a hévről és gyalogolni :D de nem lett semmi komolyabb baj, illetve a végére átmelegedett minden lábujjam! teljesen komolyan! aztán bent a házban is tűzforró maradt emiatt kicsit gázos volt xd illetve sztem hamarabb kellett volna átmelegednie :D
Amit én nem bírok, az a sózás! Az nagyon durván marja a talpam, ha nagy mínuszokban sóznak, az kibírhatatlan (pl létrejön -5-10 fokos folyadék, a sima hó ahol érintkezik a bőrrel, max 0 fokos lesz ahogy olvad). Meg télen amúgy jobban szúr a talaj, mint melegben, de ennyi :)
Nem lesznek ízületi fájdalmak tőle kedves előző, az ízületi fájdalmakat nem a hideg okozza, csak akik már defektesek, azoknak a hideg hozza elő (ezért keverik össze).
Amúgy én 24 évesen mindenhova mezítláb járok, ha lehet, városban is :D és még tényleg nem volt semmi bajom belőle. Üvegszilánk max 2x (nagyon mini darab képes csak beleállni és az is nagyon ritkán), inkább tüske, de az is nagyon ritkán és csak akkor, ha olyan helyen megyek. Egyszerűen kiszedhetőek és utána nem fáj :) (csipesz/tű)
A kérdésre még válaszolva (bár nem tél van már), szerintem sokat segít, ha amúgy felül rendesen felöltözöl (pl kesztyű is), és az is, ha fokozatosan szoksz hozzá ősztől :) Illetve segít a száraz idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!