Mezítlábasok, vannak itt akik még télen is csinálják? Javaslatok?
Szerintem minden csak megszokás kérdése. :)
Nem félsz, hogy üvegszilánk áll a talpadba?
Én ezért nem merek mezitlább kimenni...
Izgi:), de ilyen időben nem túl vonzó.
Pont azon gondolkozok, ha láttalak volna pl. ma mezitláb menni az utcán, akkor mit gondoltam volna rólad? :)
Mert nyilván nem nézel ki bolondnak, de alapból első reakcióm ez lett volna, hogy szegény lány megbolondult! :)
Ha nyáron,tavasszal, szóval napsütéses meleg időben látlak akkor meg az jutna eszembe, hogy tök szexi a csaj :)
35/F
Köszi a válaszokat! :)
Lehet hogy maradok a tavasztól őszi időszaknál. A telet meg valahogy majd csak kibírom :)
Persze a havas dolgot 1x kipróbálom ha lesz majd hó.
Hidegben futni próbálj, mert a mozgás melegen tart. Futás közben a talpak rövidebb ideig érintkezik a talajjal, így kevesebb hőt veszítesz. De ne fázz meg, sapka, sál, kesztyű legyen rajtad. A hideghez tudod magad szoktatni, hideg zuhannyal, jéghideg fürdővel, otthon vagy szaunamedencében. Ahogy edzettebb leszel, és jobban bírod a hideget, csinálhatod nem csak mezítláb, hanem egyre kevesebb ruhában, rövidnadrágban, trikóban. Először csak egy néhány perces körre menj, utána növelheted a távot. Utána otthon tudj átmelegedni: csinálj előre forró teát, vegyél meleg fürdőt.
Ha leesik a hó, a hóban való hempergés nagy élmény, fürdőruhában, de méginkább anélkül.
Tavasztól meg mehet a mezítláb egyre többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!