Szeretnék artista lenni de anyumnak ez nem tetszik, attól fél, hogy elrontom az életem. Nektek mi róla a véleményetek?
Ha van hozzá tehetséged, miért ne?
Habár életpályának nem a legkönnyebb hivatás, megélni nagyon nehéz belőle. Ettől még hobbiként teljesen jó szerintem.
az a gáz, ha lesérülsz, onnan az egész el van vágva. (és valjuk be elég sokan lesérülnek)
ha belevágsz én is javasolnék mellette egy másik szakmát is biztosítékként.
Az én anyukám is pontosan így van ezzel. De senki más nem tudhatja rajtunk kívül, hogy melyik a jó szakma. És ha neked ez tetszik, akkor miért ne?
A lesérülősdire én csak annyit mondanék, hogy tényleg csomóan voltak olyanok. Mégis mind megvannak. És ha megkérdeznéd, biztos nem azt mondanák, hogy megbánták.
en is artista szeretnek lenni immar 9 eve. eddig nem foglalkoztam a gyakorlasokkal mert a szuleimnek nem tetszett. de rajottem h enelkul nem tudok elni.
ugyhogy ujra elkezdtem. akar tetszik nekik akar nem. tudom ez nem szep tolem. de tedd azt amit en. ha komolyan ezt akarod csinalni akkor csinald ezt. ha szeretnek megertik:) az en szuleim is beletorodnek lassan, es biztatnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!