6 éves fiúnknak szeretnénk boxzsákot venni karácsonyra. Álló boxzsák megfelelő lenne?
Figyelt kérdés
A felfüggesztést nehezen tudnánk megoldani, ezért gondoltunk állóra. De az levegővel töltött. Jó lenne vajon az neki?2015. dec. 9. 13:01
1/5 anonim válasza:
Levegővel töltött és álló jó lesz neki. Nekem is ilyen volt ennyi idősen, mondjuk már van rendes zsákom is. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy ekkora gyereknek bőven elég lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Strapabíró ez a fajta? Nem lyukad ki egy hónap után? Gondolom, a drágább jobb is...
2015. dec. 10. 10:04
3/5 anonim válasza:
Nekem nem lyukadt, még 15 évesen is vertem néha. Legfeljebb felborul, de nem nagyon szokott kilyukadni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor elkezdjük a neten a keresgélést :)
2015. dec. 11. 06:21
5/5 anonim válasza:
egy talpas reflexlabda jobb lenne.
azzal nem tud ész nélkül vadulni,muszáj hozzá odafigyelnie és fejlesztené a ritmusérzéket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!