Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen a jó boxzsák?

Milyen a jó boxzsák?

Figyelt kérdés
Férjemet szeretném meglepni karácsonyra. mindig szemezgetett vele, de soha nem szánta rá magát hogy vegyen egyet. Mire kell figyelni? milyen márka az ami jó, megbízható? Jófogáson érdemes nézegetni?

2015. dec. 2. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az első és legfontosabb kérdés, hogy van-e neki megfelelő hely otthon. Mert a falra szerelhetők, hamar leamortizálják a falat. Kezdésnek pedig szinte bármelyik jó. De én a helyedben inkább box bérlettel lepném meg. :-)
2015. dec. 2. 14:35
 2/3 aikiboxer ***** válasza:

Boxzsákot én se vennék ajándékba, mert egyrészt azokat ki kell próbálgatni, mindenki másmilyet szeret; másrészt meg macerás: lakásban olyan hangos, hogy használhatatlan, sok helyet foglal stb.

Van helyette rengeteg dolog, aminek egy pasi örülhet a sport kategóriában is. :)

2015. dec. 2. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, mire akarja használni. Vagyis csak ütni, vagy rúgni is.

Fáma azt mondja, a zsáknak fele annyi súlyúnak kell lennie, mint a használója súlya.

2015. dec. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!