Melyik küzdősportot válasszam?
Figyelt kérdés
Kéne nekem egy küzdősport amire kb. Hetente kétszer tudnék járni és amivel megvédhetem magam az utcán. Nagyobb testű 14 éves fiú vagyok.2015. nov. 17. 22:04
1/4 anonim válasza:
Elso korben nezz korul, mikre van lehetoseged - hiaba "kuldunk" BJJ-ni, hogyha nincs is a kozeledben edzes vagy tul messze van/sokat kell utazni.
2/4 aikiboxer válasza:
Első körben puhakesztyűs fogvédősre: box, thai box, kick box vagy savate. De ha nem akarsz rúgni, akkor csak sima box (ökölvívás).
Ha inkább a birkózás tetszene, akkor judo, birkózás vagy brazil jiu jitsu (BJJ). Ahogyan az első írja: mi van a közelben?
3/4 anonim válasza:
Box es szabadfogasu birkozas. Senkinek sem lesz eseoye ellened. Nagyon jo ez a kombo ugynis ezeknek tobb mint 10000 eves multjuk van osszesen. Tokeletesre fejlodtek tobb ezer ev alatt. Tobb tamado ellen is lesz eselyed es a kes, vipera, boxer sem fog gondot okozni, mert egy jo boxolo ezeket siman kivedi a labmunkajaval. Sokkal konnyebb elmozogni mint eltalalni valakit. A foldre viszed az ellenfeped es kiszoritod belole a szuszt. A tobbi meg majd 2x is meggondolja, hogy megtamadjon-e. Birkozas es box!
4/4 anonim válasza:
"Tobb tamado ellen is lesz eselyed es a kes, vipera, boxer sem fog gondot okozni, mert egy jo boxolo ezeket siman kivedi a labmunkajaval. "
Kés ellen ne szabad leállni hadakozni. Volt aki leállt harcolni, de pár szúrás után vérbe fagyva feküdt. Egy birkózót ketten tényleg nem tudnak megverni viszont, talán még három se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!