Melyik küzdősportot válasszam? (bővebben lent)
Köszi a válaszokat! :)
Kung-fu nem érdekel mert nagyon látványos, de nincs benne erő. A Capoeira nagyon tetszik. Szerintetek ez is csak látványos, vagy kemények a rúgásai és mennyi idő lehet megtanulni, mert én úgy hallottam, hogy 5-8 év? Taekwondo szintén tetszik.
A kung-fuban nincs erő??? XD
Elmondom neked, sokkal hatékonyabb, mint a taekwondo vagy a capoeira. A shaolin kung-funak két fő irányzata van, az Északi és a Déli. A déli shaolinban inkább sokat ütnek és elég keveset rúgnak, míg az északi shaolin az pont az ellenkezője, főként rúgnak és akrobatikus is.
Persze a TKD-ban és a capoeirában is a főtéma a rúgás. Szerintem azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik.
Köszi!
Én kung-fuztam és nem biztos, hogy újra azt választanám!
Egyébként, most kyozom, de szeretnék valami kiegészítő küzd.sportot, amiben több a rúgás.
Mi a véleményetek a kemporól? Egy oszt,társam kempózik és nagyon jól harcol.
Kedves Béla!
Kung fu-ztál igen ,de milyet? És hol?
Vagy lehet ,hogy a mestered nem jól tanított ,ja és a kung fu-nak ha jól tudom min 2500 ága van (stílus) szóval ne egy alapján ítéld meg az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!