Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik küzdősportot válasszam?

Splice kérdése:

Melyik küzdősportot válasszam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 vagyok és azon gondolkozom melyik küzdősportot válasszam, igazából főként önvédelemre, és inkább ütő min rúgó típusúra gondoltam.. Ketrecharc, MMA, Thai box kivételével bármi jöhet(megvan az oka hogy azokat miért zártam ki). 2 évet Kung Fuztam, azért nem tetszett mert túl passzív, inkább valami utcán jobban bevethetőre vágyom..
2015. febr. 1. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Shotokan karate

A shaolin kung fu és a Sanda túl passzív? Edzésen folyton szétrúgják egymást ismerőseim.

2015. febr. 1. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Eléggé adja magát a box, nem?
2015. febr. 2. 00:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a box meg ilyenfajta edzéseken a környéken roma az edző és/vagy 70%a az embereknek... aztán ugye jönnek ezek a ki ölt meg kit edzésen történetek.. :)
2015. febr. 2. 06:49
 4/8 anonim válasza:
judo?
2015. febr. 2. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Baranta :D
2015. febr. 2. 08:55
 6/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
A Kung-fut sajnos sok helyen nem oktatják jól. Az ökölvívás lenne a legjobb, csak hát ilyen "társasággal" nem járnál jól az biztos. Még megölnek edzés után. A boksz, thai-boksz, mma edzéseket pedig kedveli ez a népcsoport, szóval értem miért estek ki. Esetleg válassz valami testharcot. Például birkózás, cselgáncs. Ezeket kerülik az indiánok.
2015. febr. 2. 11:09
 7/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy nyer a dolgon, mert ha a bagázs ott van a "szeren", akkor edzés után kaphat egy kést a szívébe. De az is lehet, hogy rendes srácok. Nem mindig lehet általánosítani. Attól, mert más a bőrszíne, attól még lehet rendes. Amikor kint voltam Olaszországban, akkor találkoztam feketékkel és abszolút semmi gond nem volt velük, pedig őket is elhordják mindennek. Roma ismerősöm is van aki rendes, dolgozik, teljesen normális. Minden népcsoporton belül vannak rosszak és jók is. A magyar is tud g¤ci lenni, a svéd is. Ez igazából ember és nem népcsoport függő.
2015. febr. 2. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:
A kis kötekedő nem tudja, hogy már jártam boxra is a közelben, és nem a rendes fajta romákkal edzettem:)) semmi rasszizmus))) a shotokan karate nagyon bejövős mellesleg:)
2015. febr. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!